Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Introskerter

Niewyzyte mezatki po 30-tce - znacie takie?

Polecane posty

Gość Introskerter

Ona, 33 lata, starsza ode mnie, znamy sie dosc krotko, w zwiazku malzenskim, ma dziecko, co rusz czyni aluzje do sfer intymych, seksualnych. Wszystko jej sie kojarzy z jednym. Gdy jestesmy sami potrafi powiedziec w 4 oczy, badz telefonicznie: zdejmuj spodnie; kochanie; ciao amore po czym okrasic to szerokim usmiechem. Zdarza sie rowniez, ze przy innych rowniez potrafi cos dwuznacznego powiedziec w moim kierunku. Ale tylko przy wybranych osobach. Strasznie lubi towarzystwo facetow, pozwala mi sie poklepac po tylku, poglaskac po wlosach, pocalowac, objac w pasie. Zdziwilem sie na samym poczatku naszej znajomosci, ze jest mezatka. O swoim mezu nie wypowiada sie zbyt pochlebnie. Traktuje go tylko i wylacznie jak sponsora. Caly czas na niego narzeka, a sama nie ma sobie nic do zarzucenia. Obraczki w ogole nie nosi, ubiera sie w mini, krotkie spodenki, eksponuje swoje nogi, biust. Wymalowana od stop do glow. Lubi chodzic do klubow, niby potanczyc, a tymczasem oddaje sie w ramiona tam tanczacych facetow. Przygodny seks dla niej to norma. Ale przed innymi odgrywa cnotke. Dzieckiem sie zbytnio nie zajmuje, raczej kariera ja interesuje. Znacie takie przypadki kobiet?

Gość zadowolony Qtas
Jasne że znam takie, ale chyba nie myślisz, że się podzielę takimi adresami? :P

Gość tez jestem niewyzyta
po 30 ale nie az tak :D dzieci nie mam jeszcze ale po klubach i tak nie latam, a sesk uwielbiam :)

Gość gość
Lubie takie mezatki

Gość gość
mam trochę spermy w lodówce:0 chcesz?:)

Gość gość
Tak moja żona, jak widzi wypukłość w spodniach zupełnie jej rozum odbiera. Nie wiem ilu już miała kochanków :)

Gość gość
gosc 19:09 i co pozwalasz jej na to?

Gość gość
tak, bo mnie to podnieca.