Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskasmerfetka

Dieta 7 dniowa z herbatą Figura1, kto się przyłączy??

Polecane posty

Gość niebieskasmerfetka

Witam od jutra zaczynam dietę 7 dniową plus herbata Figura1. Moim celem jest oczyszczenie organizmu i obniżenie cukru we krwi=apetytu na słodycze i inne badziewia ;) mile widziany spadek 2kg ;) Do tej pory zdrowo się odżywiałam, schudłam na South Beach 12kg w 3 miesiące od jakiegoś czasu troszkę podjadałam, waga stoi ale chciałabym znowu poczuć się lekko i jeść mniejsze porcję bo coś mnie ponosi ostatnio z porcjami. Mam zamiar wyeliminować na 7 dni: owoce,pieczywo,makaron,ryż,ziemniaki,kasze,zboża Będę jeść: warzywa, chudy nabiał i mięso,jajka,orzechy,ryby Zapraszam jak ktoś jest chętny :) Jutrzejsze menu: Ś: jajecznica z cebulką i odrobiną keczupu (uwielbiam) O: leczo z cukinii i kurczakiem K: sałatka warzywna z kurczakiem Przekąski: garść słonecznika, kilka plasterków wędliny z ogórkiem Na noc herbata FIGURA

Gość niebieskasmerfetka
Nie wiem czy ktoś to czyta i się przyłączy ale zaczynam :) wczoraj wypiłam herbatkę na noc i dzisiaj rano mnie pogoniło na wc ledwo oczy otwarłam ;) Dzisiaj menu takie jak pisałam wczoraj. Zaczynam z wagą 63kg mój wzrost 163cm po cichu liczę na spadek wagi ale przede wszystkim chcę oczyścić ''brzuch''

Gość niebieskasmerfetka
1 dzień prawie za mną :) podsumowując: byłam 2 razy w kibelku do południa zjadłam udko bez skóry zamiast sałatki na kolację zjadłam dodatkową porcje lecza miałam ochotę na wszystko owoce, słodkie itp jak przed okresem choć nie jestem ;) ciężko było czegoś niedozwolonego nie podjeść ale się udało :) zaraz wypiję herbatkę i pomyślę nad jutrzejszym menu, rano na pewno będzie śniadanie jajeczne.