Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwia . 233

CZY TO CIĄŻA ???????????????????????????????/

Polecane posty

Gość Oliwia . 233

Witam,to już 2 tygodnie po stosunku. Partner szczytował we mnie,codziennie przez 3 dni. Co do miesiączki to zostało 10 dni,dlatego jeszcze czekam. Ale mam różne objawy np. Senność w godzinach 16/17 zmęczenie mogłabym spać i iść, zawroty głowy bardzo często i również ból głowy. Zwiększony apetyt,ale róznie to bywa bo raz mam ochotę na czekoladę za chwilę póniej czuje się tak najedzona ,że nie dam nic w siebie wepchnąć i doslownie mija 15 minut i jestem głodna, duże niebieskie żyły na brodawkach, bolące piersi również nabrzmiałe, bóle podbrzusza,coś jakby skurcze,białe małe plamki (ok.3) na ręce i rożne zmiany np nigdy nie miewałam gęsiej skórki, teraz lekko zawieje i odrazu pojawiają się na rekach i na nogach,wypadające garsciami włosy i mocniejsze paznokcie. Brzuch jest twardszy, lekko powiększony. Dodam jeszcze,że zaliczyłam niestety grzybice pochwy parę dni po stosunku,ale już wyleczona,ale miewam upławy dość klejące się,nie jest tego dużo,choć przeważnie miałam obfite upławy. Zrobiłam 3 testy ciążowe wszystkie negatywne. Czy ja mogę być w ciąży? Nigdy nie miałam takich objawów przed miesiączką.

Gość robisz testy na 10 dni przed
okresem??? Można wiedzieć w jakim celu? Rozumiem, że stosunek był w 4-6 dniu cyklu (bo nie wiem jak długie masz cykle. To że jesteś senna, kręci się w głowie to każdy tak ma przy takiej pogodzie :) Inne "objawy" też między bajki możesz włożyć :) Według mnie nie masz szans na ciążę

Gość Oliwia . 223
Pytanie,skąd wiesz jaka pogoda u mnie?? Zakładasz,że mieszkam w Polsce?? Pogoda tutaj nie ma nic do rzeczy,a po drugie nie podałam daty kiedy był wykonany test. :)

Gość groszek zielony
" Dodam jeszcze,że zaliczyłam niestety grzybice pochwy parę dni po stosunku,ale już wyleczona,ale miewam upławy dość klejące się,nie jest tego dużo,choć przeważnie miałam obfite upławy." Upławy dość klejące się- to nic innego jak ciąg dalszy grzybicy! Jak już raz to złapiesz to nie tak łatwo się tego pozbyć! Poza tym obolałe, powiększone piersi oraz ogólnie nieciekawe samopoczucie na 10 dni przed terminem miesiączki to nic innego jak PMS!