Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam nie błądzę

Niektóre matki to serca nie mają,nie powinny mieć dzieci! Dzisiaj na placu zabaw

Polecane posty

Gość wefrgbhnm
kto mówi o stosie? Po prostu głupie zachowanie.

Gość to dobrze że nie wychodzi
o 21 a wraca o 5 rano i nie ciągnie małego za sobą. lepiej zajmij się swoim dzieckiem, była u nas taka jedna wrażliwa mamusia wrażliwego dzidziusia i dziecko w wieku 6 lat nie umiało ubrać butów, jak się przewróciła to leżała i płakała chociaż nic jej nie było, lekki upadek na dywan, trzeba jej było ręce wycierać jak ubrudziła farbką....makabra.

Gość jestem w szoku po tym co
tu autorka wypisuje. Ja myślę, że wychowuję dzieci ciepło, ale tyle razy ile już "broniłam" synowi podjadania rozmaitych rzeczy, to już chyba jestem małpą do kwadratu... A "idę i nie czekam na Ciebie" to chyba była jedyna metoda wyprowadzenia syna na jakąkolwiek odległość od placu zabaw. Inaczej - zawsze walka i histeria, aż wreszcie z tego wyrósł. Autorko, nie znasz się na dzeciach. Masz jedno i uważasz, ze jesteś ekspertem. Tak przebiegłego spryciarza jakim jest mój syn to nigdy bym się nie spodziewała... Córcia na razie jest na tyle mała, że nie daje takich popisów:) Mama tego 2-latka postępowała jak najbardziej właściwie.

Gość d.z.iunia
Dla mnie to autorka jest nienormalna, skoro karmi 4-letnie dziecko chipsami :P!

Gość jancharta
Ja nie widzę nic złego w zachowaniu tej matki,wręcz uważam że jej zachowanie było wzorowe. Nie doprowadziła do histerii. A to że mały przewrócił się? to na oko widziała że krew się nie leje,więc o co chodzi?

Gość Laura, matka Roberta
I co z tego ze 2 nie mówił?! moje dziecko miało 3l gdy zaczeło zrozumiale dla obcych osób mówić- i co to jakiś dowód zaniedbania?! Jaka ty jesteś tępa- a te góno w formie leys?! nie dość że nie zdrowe to u takiego małego dziecka moze spowodowac zadrapanie gardłą- to raczej ona wykazałą się rozsądkiem że mu nie pozwoliła tego gówna jeść :o BTW, nie kazda matka siedzi cały dzień na dupie by móz spędzić na placu zabaw kilka godzin. Aż się wierzyć nie chce że są idiotki które myślą ze podawanie dziecku leysów i przesiadywanie na placu zabaw czyni je dobrymi matkami :o

przede wszystkim powinnas mamy tego dzieciaka zapytac czy mozesz mu dać czipsa, moj mlodszy brat od urodzenia ma celiakie i po prostu nie może jesc W OGÓLE takich rzeczy, oczywiscie najlepiej wiesz jak wychowywac cudze dzieci, nie?

Gość kdnssahha
ja z domu wogóle nie wychodzę umyta, uczesana i umalowana, na plac zabaw też a co to, gdzie są przepisy, ze na plac zabaw umalowac sie nie wypada nigdzie? to zejdź autorko z kobiety, która chce o siebie zadbać

Gość kdnssahha
nie umyta .....

Gość takze wyrodna matka
Autorko,nienawidze takich matek jak Ty!Ja tez potrafie o godz 9 rano wracac juz z dzieckiem(3latka)np z rynku z zakupami.Na placu zabaw rowniez jestem umalowana,uczesana i najczesciej w wysokich butach(innych nie nosze;P),jak synek nie chce wyjsc z placu po tym jak kilka razy go uprzedzilam,ze konczymy zabawe,ze musimy isc np gotowac obiad,albo jestesmy gdzies/z kims umowieni,to tez stosuje zasade-nie idziesz?zostan,pojde sama.Teraz juz rzadziej,bo sie nauczyl,ale byl taki okres(tzw bunt dwulatka)gdzie w momencie kiedy probowalam wyciagnac go z placu po 2 godzinnej zabawie,urzadzal mi histerie nie z tej ziemi,wtedy skutkowala tylko ta metoda.Rowniez nie toleruje czestowania obcych dzieci "smakolykami",sama nigdy tego nie robie i nie chce,zeby moje dziecko bylo czymkolwiek czestowane,bo to zly nawyk.Zreszta,uwazam,ze w takie miejsca nie chodzi sie ze slodkosciami,lodami czy tak jak ty-z chipsami,bo wiadomo jakie sa dzieci,co zobacza to chca,a czesto zdarza sie tak,ze jest biedniejsza matka,ktorej akurat nie stac na loda dla dziecka i wychodzi przykra sytuacja.Ja staram sie wychodzic z mlodym w takie miejsca bez przekasek,po jedzeniu,loda moze sobie zjesc w parku na lawce,albo w domu,a nie przy innych dzieciach,ktore z roznych powodow nie moga takowego zjesc. Moj syn tez jest wrazliwy,bardzo do mnie przywiazany,ale od wrzesnia idzie do przedszkola,nie ma wyjscia.I nie chodzi tu o pieniadze,bo do pracy nie musialabym isc(nawet jeszcze jej nie mam ;P),ale chce zeby chociaz te podstawowe godzinki pobyl z dziecmi,nauczyl sie pracy i zabawy w zespole. Z tym przewroceniem sie dziecka tez dramatyzujesz...szkoda gadac.Ty pewnie bys narobila paniki i leciala z dzieckiem na rekach do domu wzywac lekarza :-S Ogolnie stwierdzamm,ze jestes ostro POJEBANA.

Gość anyeeuw
to ja ci opowiem lepsza historie...moja mama jechala rowerem na sciezce dla rowerow, po tej sciezce jechal tez maly chlopiec z 4 latka na rowerku a sciezka dla pieszych szla jego sfrustrowana mamuska nie zwracajac na malca uwagi. kiedy moja mama dojezdzala do nich, ona ryknela na dzieciaka zeby zjechal do niej a on cos zle zrozumial i mojej mamusce pod rower. dobrze ze miala swiezy umysl i szybko wyhamowala bo by dzieciak zostal kaleka. a jego matka co zrobila? szarpnela na swoj chodnik i zbila az sie poplakal. taka to mamuska. zamiast wziasc dzieciaka do siebie to cos tam ryknela a jak dzieciak nie zrobil jak ona chciala to go pobila. przeciez to byl 4 letni dzieciak ktory nie wszystko rozumie a rodzic jest po to aby mu wytlumaczyc. albo moja sytuacja w sklepie... stary dziad mial w wozku dwojke wnukow tak na oko z 5lat. dzieciaki zaczely grzebac w torbach bo szukaly jakis swoich slodyczy a ten stary szarpnal jednego za ramie i spoliczkowal go(!!!!)