Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysportowana filigranowa

faceci, którzy nie uprawiają sportu i nie są wysportowani

Polecane posty

Gość lopiijja
kto nie walczy z sadlem ten jest zlamasem

Gość liokijja
kto ma 6 pak ten jest kozak

Gość nieludzki ideał
Absurdalne jest to że z takim ciałem nadal jestem wolny,ale nie szukam pierwszej lepszej ,nie kęcą mnie gatki w rodzaju "niezły z ciebie rarytas" (jakbym sam nie wiedział...phi)

Gość ojej123
No niestety, kloesia z nadwagą żadna kobita nie chce, pomimo że wysoki jestem, i z twarzy też nie tak źle, ale mam nadwagę i se mogę walnąć w łeb co najwyżej. Żadnej kobity nie znajde.

Gość no i co xxx xxx xx
najważniejsze by facet nie był porządny bo porządny facet to ciota!!!

Gość rahullla
nawet jak ryj cudny a sadlo jest i zad zwisly-to trudno znalezc kobite -chyba ze facet kasiasty wtedy moze wazyc 300 kg

Gość ojej123
To wkurza, jedni zmieniają laski jak rękawiczki a inni nawet jednej znaleźć, albo chociaż jakąś z którą można by pogadać, gdzieś iść.

Gość Kobiety świadomie będą
wiązać się w związki poligamiczne z atrakcyjnymi kolesiami. A ci będą przebierać w nich jak ogrodnik w kwiatach czy warzywach. Wszystko przez swoje wygórowane wymagania.

Gość rahullla
brzuholce sa leniwe i nieatrakcyjne , n a plazy sa spaslaki z wielkim bebnami ,ohyda

Gość rahullla
facet z brzuche m to okropny jest-jak ferduś K-jeszcze wąchy i zapierdziany dres-a nie ciacho jak tom krus czy brad pitt

Gość drenażta
"**cream** zabawne bo panowie typu bears zawsze mają branie a wątpie zeby uprawiali jakis sport lub łazili na siłownie " Owszem, najczęściej robią za bankomaty, pocieszycieli, spokojne przystanie, tampony emocjonalne, ostoję dla kobiety z upływającym terminem przydatności, nadgorliwych tatusiów, służbę domową i przytakiwaczy. Otyłość człowieku świadczy o ułomności charakteru, nie ma w niej nic atrakcyjnego.