Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka1990xyz

Mam kompleks,że jestem za wysoka na obcasy...

Polecane posty

Gość Karolinka1990xyz

Mam 1.74 i w szpilkach wyglądam jak wieża...Jak widzę jakąś dziewczynę w butach na obcasie to zaraz mam mega doła i jestem zazdrosna,że może chodzić w obcasach kiedy chce i nie wyglądać jak wielkolud...A mi się podobają takie 12 cm-w których zresztą potrafię chodzić najlepiej...Tkaie 10-12 cm...

Gość marta18_25
karolina powiedziałabym ze przesadzasz, ale ja mam 165 i jak ubieram 11cm szpilki czuje sie jak wieża pośród innych dziewczyn! Mój chłopak zawsze mówi ze faceci lubia wysokie dziewczyny a jak jeszcze założa szpilki to juz mega! wiec moze nie przejmuj sie tym tylko chodz w tym co lubisz :D

Gość Karolinka1990xyz
Ty się czujesz w takich szpilkach jak wieża a masz prawie mój wzrost w nich to co ja mam powiedzieć?I TY mówisz-nie przejmuj się i noś jakie buty chcesz? :/

Gość też mam 174 cm
i nie mam problemu z tym, żeby założyć szpilki- po co się wpędzasz w kompleksy?

Gość marta18_25
No tak, wiem sama wiem o tym ze przesadzam xd ale powiedziałam ci ze faceci lubia takie kobiety:D nic z tym nie zrobisz, mozesz to tylko zaakceptowac, taka jestes! ja za to mam małe cycki i mam z tym problem ale staram sie o tym nie myslec bo nic z tym nie zrobie, taka jestem taka sie urodziłam i nic mi po tym ze bede sie przejmowac i cały czas o tym myslec, bo to psuje psychike! D

Ja mam 177 i nie noszę niższych butów niż 10-12 cm na codzień. Ale jeśli źle się czujesz to chyba nie warto się zmuszać :/

Gość Karolinka1990xyz
Ale mam faceta 1.80 i będę wtedy sporo wyższa od niego...I tak jest mała różnica bo tylko 6 cm a +jeszcze obcasy...

Gość marta18_25
ale porozmawiaj z nim, jeżeli na prawde cie kocha to nie bedzie mu przeszkadzał wzrost! osobiscie znam pare gdzie dziewczyna jest 10cm wyzsza od faceta, a sa po prostu prze-słodcy :)

Gość Karolinka1990xyz
O czym mam z Nim rozmawiać?Nie chodzi o to co On myśli,tylko o to,że ja się będę źle czuć,bo będę wyższa wtedy od 90% osób...Na faceta to dużo mieć ponad 1.85 a co dopiero kobieta...

Gość Karolinka1990xyz
Jak ja chciałabym być te 8-10 cm niższa :(

Gość Karolinka1990xyz
Muszę być taką kobyłą... :/

Gość no ciekawe
korfa, zaakceptuj swoj wzrost ktory zreszta nie jest az tak wysoki I nie masz na to wplywu, wtedy inni tez Cie zaakceptuja, a kompleksy masz tylko wedlug ludzi zlosliwych.