Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tereska2916

Z ciemnego blondu na jasny blond

Polecane posty

Hej ;) Czy któraś z Was farbowała kiedyś włosy z ciemnego blondu na jasny? Albo wie coś o tym? Otóż... Moje włosy naturalnie są koloru ciemnego blondu... ale rok temu zdecydowałam przefarbować na burgund (castingiem), później był rdzawy... miodowy... wiśniowy... rudy... i jeszcze wiele wiele innych. Oczywiście wszystkie kolory z castingu itp... teraz już jako tako zeszły mi tamte kolory. A uwierzcie mi - wychodziło bardzo różnie haha raz miałam nawet coś pod kątem zielonego ;D oczywiście niezamierzenie. W końcu nawet kolory szamponetek nie zaczęły mi nie schodzić po wyznaczonej liczbie myć.. ale ok. Teraz już prawie ich nie widać... I stąd pytanie - CZY DAŁO BY RADĘ ROZJAŚNIĆ MOJE WŁOSY Z CIEMNEGO BLONDU NA JASNY BLOND? Nie chciałabym ich niszczyć i wgl... i najlepiej byłoby gdybym mogła pofarbować je castingiem... ale czy wgl mi ta farba chwyci?.. i czy nie wyjdą jakieś zielone czy coś?.. haha Już mi doradzano rozjaśniacz i inne świństwa ale potem bd miała włosy jak siano... I wolę nei ryzykować... No więc... Pomocy? ;) Pozdrawiam ><

Gość A może zrób balejaż,
który bardzo fajnie rozświetli ci fryzurę.

Gość vevevevea
mi farba nie rozjasnia, przeszlam dekoloryzacje

A jak myślicie? Ile kosztowało by u fryzjera zrobienie balajażu albo farbowanie? Już bym nawet zaryzykowała z farbą... aby było hah ;)