Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda xl

SEN BYLYM CHLOPAKU I JEGO DZIADKU-CO OZNACZA?!

Polecane posty

Gość Magda xl

Hej.z moim bylym chlopakiem nie jestesmy juz 3 lata.przysnil mi sie dzisiejszej nocy.prawdopodobnie byl ze swoja obecna dziewczyna,a ja bylam ciekawa jak ona wyglada.bylam wsciekla,zla ,smutna .widzialam tez jego dziadka ze strony jego ojca,usmiechal sie,byl rozesmiany.wiem,ze mnie lubial.czy ktor wie,co to mozeoznaczac.dziekuje z gory za opinie.x

Gość Piękna karmi pieseczki
zmarly czesto sni sie ku przestrodze albo prosi o modlitwe//

Gość Magda xl.
Ale jak ja go znalam to on zyl.

Gość facet wie co robi
A co było powodem rozstanie? Tęsknisz za nim? i kto podjął decyzję o rozstaniu?

Gość miłośc świętego Walentego
dziadzio z tamtego świata pilnuje chłopca? :D

Gość magda xl.
Dopiero teraz jestem po nocce i moge pisac. Rozstanie...3 lata temu. On zdecydowal ,ze sie rozstajemy. Mieszkalismy u jego rodzicow ( w jego ojczystym kraju). ja go namawialam bysmy sie przeprowadzili, zaczeli normalne zycie we dwojke,. bo zaczely byc drobne konflikty, typu jrgo ojciec zrobil awanture bo nie poscielam swojego lozka, o to ,ze wystawilam posciel na zenatrz w sloneczny dzien na caly dzien a nie tylko na godzine. Chlopak mi wypominal ,ze bylam niegospodarna, bo wydalam jego 5 euro (ktore od nirego pozyzczylam )na ...lody! Mialam dosc, bop ciagle siedzial w dom,u, bez roboty, ja go namawialam aby zaczal prace w nieswoim zawodzie to mowil ze poczeka az zacznie w swojej branzy. no a ja w tym wszystkim bylam sama,. on mial rodzicow, przyjaciol ,a ja bylam smaa. zaczelam chudnac, przy 175 wazylam 49 kilo... no i potem zaczely sie awantury ... i tak to poszlo...

Gość magda xl.
w sumie jakas ulga nastapila po tym rozstaniu, jakby potem sama zaczrelam prowokowac tek lotnie. mial zrobic sobie zeby bo nienawixdzilam jego dziury po wyrwanym zebie... caly czas mu o tym owilam ze wyglada to nieestetycznie itd..zaczelam sie go wstydzic...:/

Gość magda xl.
podnoszexxx

Gość wiesz moze to reakcja
mi ostatnio snil sie byly i MÓJ zmarły dziadek :o co się dowiedziałam dzisiaj, ma dziewczynę...