Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isabella0987

Czy posunęłam się za daleko...?

Polecane posty

Gość Isabella0987

...Pewnie zostanę za to "zjechana" ale mam 16 lat... Od marca spotykam się z chłopakiem o 2 lata starszym. Zaczęliśmy się mniej więcej całować po miesiącu, wtedy też zaczęliśmy już oficjalnie ze sobą chodzić. Wiem że jestem jego pierwszą dziewczyną, on jest moim drugim chłopakiem. Oprócz pocałunków do niczego między nami nie doszło. On miał matury, dlatego też nie spotykaliśmy się za często. Uznałam jednak że jesteśmy wystarczająco dojrzali chociażby na pieszczoty. On przełamał się i dotykał moich piersi, za to ja sięgnęłam do jego rozporka. Położyłam mu rękę na spodniach, na suwaku, a on... wyrwał mi się i szybko pożegnał, że niby musi już wracać, bo obiecał mamie że ją podwiezie do lekarza (byliśmy u mnie, on mieszka ode mnie jakieś 12-14 km i przyjeżdża samochodem). Bylo to jakieś 5 dni temu i od tego czasu się praktycznie nie odzywa. Nie wiem co zrobiłam nie tak. Niektórzy w jego wieku uprawiają już seks...

speszyl sie, zagadaj do niego i zapewnij, ze nic zlego sie nie stalo. Mozesz tez grac glupa i powiedziec, ze sama sie strasznie glupio poczulas.

Gość Isabella0987
Dzięki za odpowiedź :) Z tym, że próbowałam powiedzieć mu że głupio się poczułam, że sama nie wiedziałam co robię i że się wstydzę... powiedziałam mu to przez telefon i jedyne co usłyszałam to: muszę kończyć. Naprawdę go nie rozumiem!

Gość Mati 123
Myślał, że jesteś porządna dziewczyna, a nie jak większość. Zawiódł się na tobie i zapakował to tego samego wora pt. Dz....ki. Nie wypada dziewczynie w twoim wieku dobierac sie do chłopaka, bo to źle o tobie świadczy.

Gość Isabella0987
Wcale nie miałam zamiaru go rozebrać... Z seksem wolałabym poczekać do osiemnastki. Nie jestem jakąś głupią nastolatką, której jedno w głowie! Mam go przeprosić? Ale za co?

Za to że się pośpieszyłaś z dotykaniem miejsc intymnych gdy chłopak najwidoczniej nie jest na to jeszcze gotowy albo... ma jakiś problem którego się wstydzi

Gość moze sie wtedy
nie umył :D

Myślę, że rozumiesz - bardzo go speszyłaś, a jego samopoczucia pewnie wcale nie poprawia fakt, że zwiał (w końcu źle się zachował). Jeżeli dalej będzie się tak zachowywał to postaw sprawę jasno: zapytaj go czy w ogóle chce się z Tobą jeszcze spotykać i zobacz co odpowie.

Gość Myśli słusznie ze
Jesteś mała puszczalska kurewka

Moorland, jakie "speszyłaś"?Po cyckach zmacał Autorkę, a tu cnotkę udaje...

Obstawiałbym raczej, że nie miał i dlatego uciekł :P

Gość Mati 123
Pisałem wcześniej już, a ty się ciesz że poszedł, bo jeszcze byś w ciąży była i nawet gimnazjum byś nie ukończyła.

Co z tego, że młody. Jak ja miałem pierwszy rac cycki w dłoniach, marzyłem tylko o tym, żeby dziewczyna do rozporka mi się dobrała, a nie o ucieczce :P

Gość Zuzanna Amelia & 7
Czy ten chlopak jest zagorzalym katolikiem ?

Gość Isabella0987
Nie, nie jest zagorzałym katolikiem :) A z tym macaniem cyca... Próbował łapać za sutki przez stanik. Nie noszę push-upow ale i tak praktycznie nic nie czułam. Dopiero po godzinie odważył się włozyć rękę "pod". Dodam, że go nie zmuszałam :)

Potwierdzam to co powyżej - najprawdopodobniej jest prawiczkiem i bardzo się speszył. Mniej prawdopodobne, że ma jakimś kompleks (rozmiaru, kształtu, jakiejś ułomności). Gdyby dalej gdybać - może nie radzić sobie z uczuciami do Ciebie lub z pociągiem seksualnym. Uważam, że nie masz za co przepraszać. Napisz, że go lubisz i nie wiesz czemu Cię unika. Pokaż akceptacje i wyślij sygnał, że to zdarzenie dla Ciebie nic między wami nie zmienia.

Gość jak sie wycofal i teraz sie
nie odzywa to przeciez jasne ze posunelas sie za daleko. a czy za tym stoi jego prawictwo czy religia to juz nie ma zadnego znaczenia.