Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Alexs....

Ona i jej zachowanie wobec mnie

Polecane posty

Gość Alexs....

Mam taka kolezanke w pracy, ktora lubi towarzystwo facetow. Gdy tylko pojawilem sie w firmie, probowala ze mna zlapac kontakt od samego poczatku. Wspolne wyjazdy sluzbowe, spacer po miescie po pracy, rozmowy, kawa... Wydala mi sie troche dziwna. Na pewno byla bezposrednia. Zasypywala mnie gradem pytan, o sobie rowniez sporo opowiedziala. Co mnie zaskoczylo - przedstawila wiecej swoich wad, niz zalet. Pozniej sprytnie prosila mnie o odprowadzenie po pracy na przystanek, czy dawala aluzje do wyjscia gdzies razem do pubu, czy kina. W sumie to mi sie ona spodobala, wiec nie bylem obojetny na jej "wybryki". W koncu przyznala sie, ze darzy mnie sympatia i dobrze jej sie ze mna wspolpracuje. Ponoc jestem inny, ciekawszy w porownaniu z innymi ludzmi z pracy i nie zlewam jej, tak jak reszta. Ostatnio poszedlem do niej cos zalatwic w miejscu pracy, a ta zaproponowala, ze pokaze mi swoja nowa sukienke na jakas impreze. Malo brakowalo, a by ja zalozyla na siebie, zaby sie pochwalic. Czasem meczy mnie to jej zachowanie - z jednej strony walczy o moja uwage, zainteresowanie, a innym z kolei opowiada mi jakies pierdoly, przywoluje na tapete jakichs kolesi, z ktorym tanczyla w klubie - jeden z nich podobno dobrze tanczy i ugania sie za panienkami - jednym slowem zalicza lale z tancbudy. Do tego przychodzi do mnie do stanowiska pracy, aby przykladowo pozalic sie, ze kolezanka na nia nakrzyczala, badz przy moich kumplach z dzialu zapytac sie, czy ja odprowadze. Warto pojsc dalej i rozwijac taka znajomosci? Czy po prostu dac sobie spokoj, bo dziewczyna sie nudzi i dodatkowo bawi? Nic z tego nie bedzie, bo traktuje mnie jak dobrego kumpla? Jak wybadac, czego ona tak naprawde chce? Poradzcie cos.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować