Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gazebo

Okradła mnie wspólokatorka

Polecane posty

Gość gazebo

Witam. Od razu przechodzę do rzeczy. Na początku sierpnia znalazłem pokój do wynajęcia. Umówiłem się, zobaczyłem... wszystko ok, pięknie, ładnie, biore. Najemczyni powiedziała, że musi do 10 sierpnia zapłacić właścicielce za całą stancję - 1500zł. Ona była sama (płaci 500zł za swój pokó) i chciała wynająć drugi pokój dla 2 osób za 1000zł. Ja zgłosiłem się jako jedna osoba, drugiej nie znalazła. Powiedziała, że jak nie znajdzie drugiej osoby, to wynosi się. Powiedziałem, że w sierpniu mnie nie będzie, gdyż mam urlop i jadę do domu, ona zostaje i możez kogoś znajdzie. Zapłaciłem 500zł za sierpień (musiałem, gdyż pokoju by mi nie trzymała) i powiedziałem, że przyjadę we wrześniu. Od tamtego czasu (prawie tydzień) kontak z nią się urwał.. nie odbiera, nie odpisuje. Na szczęście spisałem jej dane z dowodu osobistego:) Poprosiłem i dała. Co muszę teraz zrobić? Iść na policję, czy robić jej wjazd na chatę?

Gość 2014 BITWA O PARÓWKI W SKLEPIE
Jak komuś cymbale dajesz pieniądze, to ZAWSZE ZA POKWITOWANIEM. Co za debile ze wsi :O🖐️

Tak podaj na Policje.I tam sie poradz.... moze i wyslij Jej cos poleconym by sie z Toba skontaktowala... powodzenia!