Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prada powinna wyjsć na jaw

powiedzieć czy nie powiedzieć...oświecic tych ludzi???

Polecane posty

znam parę osób, par, małżeństw z mojego kręgu i wiem że oni zdradzili swoich partnerów, przyszłych mężów czy już żon. Za niedługo pewna piękna wychodzi za mąż za swojego gołąbeczka ale wiem że ona go zdradziła, pewnie dalej zdradza i zastanawiam się czy go nie oświecić jeszcze kogo sobie bierze.......następny to koleś który zdradził jeszcze wtedy nie żonę( byli miesiąc przed ślubem) właśnie z tą piękną.... pracujemy razem, znamy się....myślę sobie czy nie napisać jakiegoś liściku do jego żony(nie znam jej) tylko z fot z nk - widać że fajna dziewczyna a ma chłopa takiego chłama i gbura że głowa boli!!!!!!!!!!!!!!!!!jak on ja mógł zdradzić z tym szmaciskiem i to krótko przed ślubem.... zastanawiam się czy ich nie oświecic z kim się związali!????

Gość niektore tak i dosyc dobrze
idz spac lepiej :O najlepiej oswiecisz siebie we snie

Gość żądełko
Nie wtrącaj się w nieswoje sprawy:) Mało Ci Twoich problemów?

ale ten koleś nie wiem ze ona sie szmaci na boku....zdradza go...daje sie obmacywać w pracy facetom...ona to lubi!!!!!!!! nie mogę na to patrzeć!!!!!!!!!! on powinien wiedzieć z kim się żeni!!!!!!!!!!!!!!! ślub już nie długo - październik.........jeszcze jest czas by cały ten cyrk przerwać. ona jeszcze nie raz go zdradzi!!!!!!!!!

Gość doktor znadwago
chyba chciałabyś mieć go dla siebie, co?

porób foty, i wyślij anonim :) ja bym tak zrobił bez zastanowienia :) brzydzi mnie kłamstwo w tak bliskich relacjach. Koniecznie oświeć Przyszłego niedoszłego pana młodego :)

nie...on jest brzydki i taki ciotowaty.....dziwie sie ze ta laska z nim jest....ale pewnie tylko dlatego że będzie miała zapewniony byt - dom przepisany, on nie żle zarabia tylko ze taki ciotowaty!

to co mam napisać to tej jednej laski że jej mąż ją zdradził miesiąc przed ich ślubem nad jeziorkiem, gdzie wszyscy pracownicy wspólnie grilowali po pracy z tą laską co za niedługo wychodzi za mąż....mam ich wszystkich oświecić???? oni są rok po ślubie..on to jest taki beszczelny cwaniak, gbur i cham do potęgi entej!!!!!!!!!!!!!!!!!

szczerze to mnie to wali, ale mówię co ja bym zrobił na twoim miejscu :) Ale tego miesiąc przed ślubem koniecznie, zeby nie cierpiał bo skończy jako gołodupiec.

Gość tyfus_fe
prada a jak się miewa Twój facet , czy masz takiego, czy tylko żyjesz życiem ludzi Tobie obcych ? chyba się jednak nudzisz i szukasz wrażeń , proponuję jednak nie wpierdalać się do obcych związków bo wkrótce za takie działanie sama oberwiesz po uszach i duupsko może zaboleć - czy znasz powiedzenie, kto sieje wiatr to burzę zbiera ?

lewe konto na nk...mam tylko trzeba napisać wiadomość.....nie chcę żeby to kiedyś odwróciło się przeciwko mnie!!! ale jak widze te zachowanie w pracy....ona daje się każdemu obmacywać...niektórzy wkładają rękę w jej majtki...jest foto zrobione ale nie przez mnie....widać że ona to lubi!!!!!!!!!

napisz ze twoja przyszła to kurwa, i że leci na twoją kasę, daj sobie z nią spokój bo nie warto, pokaż fotę i gitara.

pracuję z nimi!!!!!!!!!!!!! widzę co jest grane i mnie wkurwia to zachowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak chce to niech daje dupska na prawo i lewo jak to lubi ale niech tego faceta zostawi bo tak go zdradza a slub za chwile juz.....ma satysfakcje z tego czy co???

Gość OLLOOO
Pilnuj swojej doopy kretynko !

powiem..dzis znowu musze patrzec na tych obłudników

Gość lkjhgfdsae
uczynki zawsze do nas wracają. jeśli ona go zdradza- nie bój się, kiedyś napewno za to zapłaci za to Ty lepiej się w to nie mieszaj. To, chcesz zrobić jest porównywalnie podłe do tego, co czyni opisywana przez Ciebie panna. Nie chciałabyś chyba, żeby ktoś decydował o Twoim losie kierując się swoim systemem wartości. Pozatym nie ma nic gorszego niż ktoś, kto nie ma własnego życia i próbuje żyć czyimś. Znajdz sobie jakieś zajęcie, wyjdz do ludzi...