Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahh ta praca

jakbyscie to zrozumieli bo ja nie wiem;(

Polecane posty

Gość ahh ta praca

Wpiatek zepsula sie linia w mojej pracy.Kazali nam isc do domow.W poniedzialek zadzwonili nam zebysmy w poniedzialek i we wtorek nie przychodzili do pracy.Dzisiaj czyli we wtorek zadzwonili do mnie i powiedzieli zebysmy do konca tygodnia zostali w domu a przyszli w poniedzialek rano do pracy dodali chyba ze sie cos zmieni w miedzyczasie.Jak to rozumiec?zmieni ze beda nas wolali wczesniej czy raczej okarze sie ze i w poniedzialek mamy zostac w domu?

Gość doktor znadwago
tak jak ci powiedzieli - a ty czego nie rozumiesz?

Gość pytasz sie ciagle
krakowska ale oni juz powiedzieli ze do konca tyg linia jest nieczynna wiec martwie sie ze dodali ze niby w poniedzialek mamy wracac chyba ze cos sie zmieni w miedzyczasie..;((nie wiem tego wlasnie moze tutaj trzeba czytac miedzy linijkami czy cos???

Ale co w międzyczasie mogłoby się zmienić na niekorzyść poniedziałku? Skoro linia nie działa teraz (czyli już jest sytuacja niekorzystna) to w międzyczasie ewentualnie może się naprawić i wezwą was wcześniej. Gdyby istniało prawdopodobieństwa niedziałania linii w poniedziałek to słowo ,,międzyczasie'' nijak pasuje. Ja to tak rozumiem.

Gość ahh ta praca
myslisz ze tak to wyglada?ja sie boje ze zadzwonia i mi odwolaja ta prace w poniedzialek. strasznie nie lubie siedziec sama w domu,owszem od rana az do 14;30 jestem z mezem w domu ale od 14;30 do 1 nad ranem zostaje w mieszkaniu sama jak palec nie za bardzo sobie z tym radze;(

No wiesz... Wszystko się może zdarzyć, niezależnie od tego co powiedzieli, ale interpretując twoje słowa tak to widzę. Boisz się być sama w domu czy się nudzisz?

Gość ahh ta praca
to i to bo co mozna robic zagranica kiedy sie nie ma zadnych znajomych itd;(wole isc do pracy i byc zajeta. co do pracy to: dokladnie tak powiedzieli (ja jestem wyslana do pracy przez agencje pracy)i ta kobieta ktora mnie wlasnie do tej pracy wyslala nagrala sie i powiedziala tak ze "firma xyz zadzwonila ze linia bedzie zamknieta do konca tygodnia i ze firmaxyz chce teraz zebysmy wstawili sie w pracy w poniedzialek chyba ze cos uslysze innego w miedzyczasie -wlasnie od tej agentki z agencji.

Gość pytasz sie ciagle
up jak to teraz widzisz?

Gość ah ta praca
a dlczego teraz to widzisz tak?czegos wtedy nie dodalam?

Gość ah ta praca
Gdyby istniało prawdopodobieństwa niedziałania linii w poniedziałek to słowo ,,międzyczasie'' nijak pasuje. Ja to tak rozumiem. wtedy tak sadzilas a teraz mowisz ze jednak moze sie zmienic na dobre jak i na gorsze?

Bo teraz zacytowałaś wypowiedź. ,, chce teraz zebysmy wstawili sie w pracy w poniedzialek chyba ze cos uslysze innego w miedzyczasie'' Chcą, ale chcieć to sobie mogą, bo wszystko zależy od sprawności linii. W międzyczasie może okazać się, że to poważniejsza awaria i linia wymaga większej naprawy.

Gość ahh ta praca
vczyli ty na moim miejscu myslalabys tak i tak?ze moge wrocic do pracy w poniedzialek ale nie musze?

Gość ahh ta praca
bo oni juz dzisiaj a jest wtorek wiedza ze do konca tygodnia bedzie linia nie czynna wiec nawet nie fatyguja sie zeby do mnie dzwonic z dnia na dzien...eh jak to rozumiec??

Gość ahh ta praca
szkoda ze tak to powiedzieli zeby czlowiek nie mogl wykumac o co chodzi;((((ani tak ani tak ehh

Gość ahh ta praca
pa