Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfdfdsgdsfgd

Żona przegania wszystkie moje kochanki, krzyczy sobie, a ja się śmieję.

Polecane posty

Gość dsfdfdsgdsfgd

I tak mam już następną i to jeszcze młodszą o jakiej nie wie. Śmieszy mnie ta jej walka. Walczy jak lwica, a nie zostawiłbym jej na razie, bo mamy małe dzieci. Jak dzieci podrosną to dopiero zacznę planować rozwód. Nie wiem co się tak denerwuje. Tylko sobie wstyd robi i wychodzi przed ludźmi na nawiedzoną. Jednej mojej kochance zrobiła awanturę w środku miasta, a tamta dziewczyna nawet nie wiedziała, że jestem żonaty. Ożeniłem się z kobietą chorą psychicznie. Za wszelką cenę przegania konkurentki mimo że to nic nie daje.

Gość mjaa jgd.
nie kochasz juz zony. Nie jest warta tego abys jej nie zdradzal. Przeciez to matka twoich dzieci.

Gość fak ju winetu
Najlepszy post jaki ostatnio tu czytałam Brawo kolego za świetne poczucie humoru Usmialam sie do łez Ja pikole tylko ludzie nadający na falach iti mogą napisać coś takiego Piona brachu

Gość dsfdfdsgdsfgd
Zawsze byłem kobieciarzem, ale na dzieciach mi zależy. Nie żebym się bronił ale to głównie ja dbam żeby im niczego im nie brakowało. Nawet po pracy znajduję czas na zabawę z nimi. Żona za to często pokrzykuje na dzieci, a starszym głównie oceny sprawdza i to jej cała opieka. Ciągle tylko więcej i więcej. Dodatkowe lekcje. Ja daję dzieciom luz i za to mnie uwielbiają. Nie rozwiodę się, bo już nic nie miałbym do powiedzenia. Sądy zawsze dają dzieci matkom.

Gość dsfdfdsgdsfgd
To wyżej to do mnie?

A przeciez bycie kur....arzemnie jest powodem d chwalenia sie.... wspolczuje zonie... wiem jedno gdy dzieci dorosna.., spodziewaj sie zemsty! Wszysko odwroci sie ku Tobie nawet jak dzieci juz przekupiles.... Oj zal mi Twojej Zony.... i to bardzo!

na chuj sie bylo zenic?? albo wogole zakladac rodzine.. trzeba bylo zaplodnic ktoras z kochanek skoro marzyly ci sie dzieci i mialbys teraz luz blues, nikt by cie nie ocenial, a tak ozeniles sie jak ostatnia pizda :)