Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gozdzikowa__

gdzie w uk mozna kupic hula hop???

Polecane posty

Gość gozdzikowa__

tylko nie takie troszke wieksze?

Gość chodzici o dzieciece?
to w zabawkowym a jesli dla doroslego to w sportowych, argosie, ja kupilam sobie fajne skladane w j lewisie

Gość fang
ebay.co.uk tam kupiłam swoje hoola hoop :D

Gość jeszcze w
toysRus

Gość gozdzikowa__
dzieki za wszystkie odpowiedzi, wlasnie zaczynam cwiczyc i naczytalam sie ze krecenie moze odjac kilka cm w talii, wiec warto sprobowac:) a wy dziewczyny jak tam?? podzielcie sie doswiadczeniem czy cos pomoglo? pozdrawiam

Gość kwiat.lotosu.
Ja kupiłam na ebau, duże i z kulkami masującymi. Dosypałam jeszcze do środka chyba ze 2 kg ryżu :D Na początku bolało cholernie, ale teraz już lajcik. Problem tłuszczu na biodrach już mnie nie dotyczy :P

Gość gozdzikowa__
wow!!! skoro widze ze to jednak cos daje, jestem teraz podwojnie zmotywowana:) po jakim czasie zaczelyscie zauwazac efekty?

Gość smierdzacy klocek
ja tez krece, mam talie jak osa :D

Gość kurde wiecie co
zaczelabym krecic, ale chyba nie umiem :( nie umiem zlapac rytmu, szlag by to trafil haha :D

Gość smierdzacy klocek
ja na poczatku mialam tak samo i sie prawie poddalam po paru probach, bo mi sie wydawalo ze nigdy mi to nie bedzie wychodzic. meczylam sie po jakichs 30 sekundach :P ale musisz zacisnac zeby i dalej probowac, a zobaczysz jaka bedziesz miala talie! ja krece w przerwach na relkamy bo jestem zbyt leniwa co do aktywnosci fizycznej, zeby sobie ustalic 'ok, wstane o 7 rano i bede cwiczyc przez godzine'. najlepiej jest robic 2 rzeczy na raz, czyli np. ogladac tv, albo gadac z kolezanka i w tym samym czasie krecic.

Gość kurde wiecie co
ja tez jestem leniwa, ale trzeba zaczac sie wiecej ruszac, bo niedlugo wrosne w kanape, chociaz duzo ruszam sie w pracy, ale to nie to samo niestety :(

Gość gozdzikowa__
moje juz zamowione na amazonie :) tez nie jestem z tych super aktywnych i moja noga nigdy nie postala na silowni, no ale do krecenia motywacje mam, wiec moze jakos pojdzie :) pozdrawiam wszystkie krecace:D