Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet taki se

Zajety facet jest bardziej pociagajacy?

Polecane posty

Jestem normalnym gościem ale od jakiegoś czasu mam niesamowite powodzenie i nie wiem z czego to wynika. Dwa tygodnie temu wesele mojego kolegi. Jestem na nim z zona. Spodobalem się dwóm dziewczynom z czego jedna sypala mi komplementami o ładnych oczach, że jestem delikatny i że nie mam wad. Wróciła się nawet z domi spowrotem na wesele gdy się dowiedziała, że moja partnerka położyła się spać wcześniej w hotelu. Teraz na weekendzie inne wesele. Tym razem 19latka i podobna sytuacja. I tak od jakiegoś czasu. Pomijam już nawet to co się dzieje w pracy. Zawsze wydawało mi się, że zajęty facet raczej ni e interesuje kobiet a jest zupełnie inaczej. O co chodzi?

niektore panny to pociaga...wiesz skoro masz panne to znaczy ze jestes wart uwagi bo juz ktos cie chcial.taki sprawdzony model

Gość tyfus_fe
znam ten temat, też to zauważyłem , że kobiety chyba instynktownie wyczuwają , że facet jest zajęty, a skoro jest zajęty to znaczy, że jest sprawdzony w związku i dla kobiet taki facet stanowi wyzwanie , czy urwie się z łańcucha ? :) tak myślę, że wielu samotnym kobietom potrzebna jest adrenalina, czy wyrwie faceta od stałego związku ? i kobiety samotne sobie zadają pytanie, a w czym ta Jego jest lepsza niż ja ? a samotnych facetów to kobiety samotne nie chcą, jak samotna kobieta natrafi na kawalera to ucieka na drzewo , ponieważ kawaler nie jest pewny i nie sprawdzony w związku :)

ja mam faceta po rozwodzie i to wcale nie fajne...miec byla zonke na karku...lepszy bez bagazu

Gość tyfus_fe
Beata ale prawda jest taka, że szukałaś faceta sprawdzonego w związku i trafiłaś na rozwodnika a na niepewnych kawalerów nawet nie chciałaś popatrzeć

poprawka...nie wiedzialam o tym myslam ze jest wolny i dlatego zaczelam sie z nim spotykac

Gość misiapysiamarysia
A ją tam lubię zajetych :)

może puste lale lubią zajętych ja szanuję ludzi jeśli facet jest zajęty z szacunku do niego, jego kobiety i ich związku - nie patrzę na niego pod tym kątem poza tym sama mam męża, a przy tym duże powodzenie u facetów i jesli facet wie, że mam męża a mimo to mnie kokietuje i podrywa, to traci w moich oczach niewyobrażalnie wiele