Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycat@

Jestem załamana,mam 18lat i piersi wielkie jak silikony

Polecane posty

Gość cycat@

dosłownie takie jak ona http://www.pudelek.pl/artykul/18623/najgorsze_silikony_w_showbiznesie/ najgorsze ze one ciagle rosna :( co ja mam robic?/ chce miec b,co najwyzej c :( jak schudne to nie mam pewnosci czy to cos da bo raz ze moga opasc a dwa kiedys bylam szczuplejsza i tez mialam spore ale bylam mlodsza ,nie wiem czy waga u mnie ma jakis wplyw..

Gość wbij sobie szpilkę
i sadło wycieknie

Gość niuu
A co to za rozmiar B i C ? Rozmiar stanowi wielkość miski i obwód pod biustem. Samo B albo C nie znaczy nic. Zmierz się ciasno, na wydechu pod biustem i luźno w biuście to będzie wiadomo jaki powinnaś nosić prawidłowy rozmiar stanika.

Gość cycat@
Ogolnie mi chodzi o mniejsze piersi.Takie sa najladniejsze.... Jestem szczupla,moglabym byc szczuplejsza ale watpie ze z cyckow spadnie

Gość niuu
65B a 80B to całkiem inne wielkości biustu. Miska nie znaczy nic. Chcesz zobaczyć jak wyglądają duże biusty u szczupłych osób i nie tylko w dobranych stanikach to zajrzyj na www.balkonetka.pl Podałabym ci osoby z twoim rozmiarem ale nie podałaś wymiarów więc nie wiem.

Gość a teraz mam małe :(
nie martw się za bardzo :) piersi zaczęły rosnąć mi bardzo późno w wieku 15 lat miałam malutkie w liceum nie wiem dlaczego zaczęły rosnąć... jestem drobna szczupła a tutaj tajie coś zastanawiałąm się nawet nad operacją zmniejszenia biustu minęło kilka lat zeszczuplałam ze stresu a razem ze mną mój biust nadal jest ale w porównaniu...

Gość nic takiego nie będzie
będziesz to prostu traktowana jak lalka do ruchania przez cycki. żaden facet nie będzie widział w Tobie człowieka i będzie mu chodziło tylko o seks z Tobą a kobiety będą Cię nienawidziły za to. tyle.