Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość test ciazowy 2012

Kto-tak jak ja- dzisiaj robi test ciazowy?

Polecane posty

Gość test ciazowy 2012

Ja robie dzisiaj, chce i boje sie, boje sie ze bede ciazy i boje sie, ze nie bede :D robie popoludniowy, bo nie zakupilam testu ( ze strachu:P), ale juz mi sie okres spoznia jakies 6 dni, piersi bola, a w dniu spodziewanej miesiaczki mialam rozowe plamienie i cisza od tej pory. :)

Gość test ciazowy 2012
Tylko ja robie dzisiaj :D apteka otwarta od 9, wiec mam troche czasu :D

a teścik robiłam wieczorem 6 dni od spodziewanej @ kreski wyszły bardzo grube i wyraźne objawy to zmęczenie sennośc i ciągły głód

Gość test ciazowy 2012
Asia- zazdroszcze chyba :) po 5 latach staran, to juz nadzieji nie ma:) juz nawet 2 koty kupilismy, maz tez nie wierzy w ciaze:d nawet mu nie mowilam, ze sie okres spoznia, ze plamienie ( implantacyjne?), bo nie chce go nakrecac, a potem rozczarowac, jak to juz bywalo :)

Gość test ciazowy 2012
Zmeczona i senna yez jestem. Pracuje 1 dzien w tygodniu, a jestem zmeczona troche, jak poloze sie popoludniu na lozku to zasypiam ( nie spalam nigdy popoludniami), wieczorem o 22 juz wolam meza spac:P a zawsze chodzilam kolo 1 spac. No nie wiem, sama sie nakrecam :D

Gość test ciazowy 2012
Asia- zapomnialam dodac, ze serdecznie gratuluje!!:)

też miałam takie plamienie :) mam już 8 mieś synka - staraliśmy się 1,5 roku , teraz po prostu się nie zabezpieczaliśmy i wrócilismy z nad morza z pamiątką :)

Gość ffgfgr
ja robiłam teścik prawie 2 tyg. temu i było to 5 dni przed terminem @ i wyszła bladziutka druga kreseczka (test o czułości 10 ml) W czwartek idę do gina :)

Gość test ciazowy 2012
oby! ale strach jest :) napisze pozniej, jak wroce z pracy :) bo test zrobie w pracy hehe:)

Gość test ciazowy 2012
ffgff -gratuluje:) jakbym byla w ciazy to moj ginekolog bylby zadowolony, bo bardzo chcial zebym zaciazyla. Mialam isc na badanie droznosci jajowodow, bo tyle lat i nic. Maz byl badany i ja i ok wszystko. Wiec jakby to bylo TO, to ekstra :)

Gość test ciazowy 2012
Jakby wyszlo w pracy na 2 krechy, to i tak maz jest do 19 dzisiaj w robocie to nie kusiloby mnie dzwonic :D

Gość test ciazowy 2012
Dam znac na pewno, choc nie mam przeczuc pozytywnych :)

test ciazowy 2012 zapewniam Cię że po zobaczeniu 2 kresek przez dłuższy czas o niczym innym nie możesz myśleć :D myślę że przekonasz sie dzis o tym :D cudowne uczucie zwłaszcza jak sie długo starało

ja po 1.5 roku starań tez nie wierzyłam , przyglądałam sie testowi jak głupia i zastanawiałam czy mam wzrok w porządku :D

Gość test ciazowy 2012
Ahh:) Ide sie ubrac i smigam po test i do pracy. Z nerwow drza mi rece :) trudno, co ma byc to bedzie, najwyzej bede do konca zycia kocia mama;P

Gość hehehe ja robiłam teścik
równiutko rok temu! A teraz mój Słodziak obserwuje mnie z bujaka:D

Gość test ciazowy 2012
Heheh zazdroszcze :D Wlasnie bylam w wc sprawdzic, czy jednak nie dostalam @. Ale nie ma, nie ma sladow zadnych swiadczacych o przybyciu. Wg obliczen dzisiaj powinien mi sie okres skonczyyc. No nic, znow sobie wmawiam :)

Gość test ciazowy 2012
stracha mam jak przed rozmowa kwalifikacyjna :D

test ciazowy 2012 znam to uczucie , też trzęsły mi się ręce :) serce waliło :) każda z nas to przeżywa :)

Gość no co wy23
hah, ciekawe, czy ja tez kiedys tak bd jak Wy zastanawiala sie, czy jestem w ciazy. chyba chcialabym, choc raz chce dziecko, raz nie, nie wiem czy podolam, ale to tylko takie gdybanie, bo nawet nigdy nie upr. seksu. autorko, powodzenia:)

powodzenia autorko. ja zobaczylam 2 kreski po roku... chyba bym sie zalamala jakbym czekala tak dlugo jak ty... teraz juz 12 tydz ciazy i nie moge sie doczekac kiedy bede mogla usciskac malenstwo. ale jak wyjda 2 kreseczki to kotki w odstawke... toksoplazmoza... ja tez miala kotka bardzo go kochalam ale oddalam bo dzidzia najwazniejsza

Gość dodalam do ulubionych
jestem bardzo ciekawa jaki bedzie wynik :)

Gość asrhrfhj
kasia04 nie bede komentowac Twojej wypowiedzi, poczytaj troche, a potem mów

kazdy ma swoje teorie ale lepiej nie ryzykowac. moze napisz co ty wiesz o toksoplazmozie bo moze rzeczywiscie jestem niedoinfirmowana. ja mimo wszystko wole nie kusic losu

Gość test ciazowy 2012
Hej. Zrobilam. 2 kreski. jedna bledsza ale wyraznie widac, kolezanka potwierdzila. teraz zrobilam 2 na poprawke, widac druga, bledsza ale widac golym okiem. nie wiem, czy mowic juz mezowi dzisiaj czy zrobic jeszcze jutro i dopiero wtedy. cholera. ciesze sie i boje :D

Gość test ciazowy 2012
Aha, kotki mam 2 i nie oddam, maja po 4 miesiace. Po prostu maz bedzie sprzatal im kupki ":D