Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozzalona_tylko_troszke

poleccie jakis dobry peeling do ciała

Polecane posty

Gość rozzalona_tylko_troszke

dziewczyny, licze na was:)

Gość Sylasis...
tylko i wyłącznie domowy peeling z kawy fusiastej i oliwki pod prysznic, nie znam skuteczniejszego peelingu

Gość ja tam nie widzę różnicy
ja tam nie widzę różnicy miedzy nimi. Grunt to dobre nawilżenie - np. oliwka dla dzieci, chociaż nie jest to zbyt komfortowe bo od razu sie nie ubierzesz. A ten z kawa też kiedyś robiłam - efekt ok. Nie ma sensu wydawać fortuny.

Kawa jest super... Cukier gruboziarnisty również :) Mimo iż pracuję "w branży" to używam tylko domowych peelingów :)

Z Bielendy polecam wszystkie pilingi do uzytku profesjonalnego,można kupić na allegro,arbuzowy pięknie pachnie,cukrowy,winogronowy,do wybory do koloru,są gruboziarniste i zostawiają taką warste nawilżającą,no i są bardzo wydajne.

Gość paulina kozerka
Hb ma świetny peeling o nazwie Jeunnesse. Ma w sobie to co najważniejsze, czyli oczyszcza skórę, mając wartościowy skład, bez jej podrażniania. Dla mnie ten kosmetyk jest genialny - korzystam z niego od kilku miesięcy. Efekty super. Więcej na jego temat znajdziecie tutaj - http://hbkosmetik.pl/index.php/linie-profesjonalne/jenuesse/peeling.html