Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rocco droop

Podstawione dziewczyny na portalach randkowych

Polecane posty

Gość rocco droop

Miałem konto na portalu randkowym. Zauważyłem że jak miałem nieaktywne konto dzięki któremu mogłem odczytywać wiadomości to pisały do mnie ładne dziewczyny. A jak tylko aktywowałem i odpisywałem to cisza. Jak miałem aktywne konto to zero wiadomości. Jeżeli czas się skończył to po jakimś czasie inna ładna dziewczyna pisała. I tak już 7 ładnych dziewczyn do mnie napisało jak miałem nieaktywne konto a zero jak miałem aktywne.

Gość patrasekk
skad wiesz, ze byly ladne skoro miales nieaktywne konto?

Gość rocco droop
Nie wiem jak to się nazywa. Aktywne miałem ale nie mogłem odczytywać i pisać wiadomości. Tylko w okienku było widać zdjęcie tej dziewczyny co pisała.

Gość patrasekk
moze miales akurat pecha, albo jak zobaczyly twoj pelny profil z fotka to sie zniechecaly

Gość rocco droop
Moja foka była dostępna bo ja miałem aktywny profil tylko bez możliwości czytania i pisania wiadomości

Gość rocco droop
To była "podstawianka" żebym aktywował tą usługę za 19 zł na 10 dni

Gość patrasekk
no to widocznie miales akurat pecha albo inne rzeczy w twoim profilu im sie nie spodobaly

Gość R78
Racja, szukanie przez neta to nieporozumienie i w praktyce chodzi tylko o wyciągnięcie kasy od naiwnych. Lepiej rozejrzeć się wokół siebie, przynajmniej nie kupujesz kota w worku - widzisz jak wygląda i zachowuje się dziewczyna, która wpadnie Ci w oko.

na takich portalach tracisz czas. Tu się liczy zajebiste zdjęcie gdy jesteś przeciętny z twarzy to będą Cię olewać. Darmowy serwis randkowy randki o2.pl