Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham go...czy to ma sens

Mój problem :( Mimo iż go kocham, to...:(

Polecane posty

Gość Kocham go...czy to ma sens

Od paru dni mam wielki problem. Mój chłopak, którego bardzo (mimo wszystko) kocham, zrobił mi straszną krzywdę. Zobaczył mnie w towarzystwie koleżanki i jej męża. Stwierdził, że pewnie z kumpelą wyrywamy facetów. Pokłóciliśmy się i myślałam, że się uspokoił, ale w nocy, kiedy spałam, wsadził mi do pochwy tampon nasączony odkamieniaczem do dzbanków. Gdy się obudziłam, miałam strasznie poparzone krocze, byłam na pogotowiu, dali mi leki, maści. Cierpię i to nie tylko dlatego, że czuję ból. Zostałam psychicznie skrzywdzona. Wyrzuciłam jarka z domu, ale ciągle go kocham i tak naprawdę chcę z nim być. Czy to rozsądne? Jak myślicie?

Gość magdulenium
uciekaj dziewczyno

Gość 6bella
To jakiś żart? Jeśli tak to mało śmieszny....

Gość na pewno cie poparzy
nastepnym razem poleje cie kwasem,jestes pierdolnieta ze jestes z kims takim

Gość ksjdkasdjlaksjd
matko wszystkie jarki to chodzace masakry sa heh;/ moj tez jarek i tez zazdrosny noo ale takie czegos nigdy by mi nie zrobil;/ to juz masakra jakas uciekaj jak najdalek

Gość jeśli go kochasz
to postaraj się by Ci wybaczył

Gość ksjdkasdjlaksjd
ale co ma jej wybaczyc?? to ze rozmawiała z kolezanka i jej mezem?? to jest cos zlego??/ to raczej on powinien blagac ja o przebaczenia za to co jej zrobił.Przeciez mógł jej zrobić poważną krzywdę. To jest jakis psycholl!!1

Gość noo jacha
tak, to bardzo rozsądne, żeby wrócił :o

Gość 7429124
dzieck kochane....gimko jedna...to marne prowo.;...idz na dwor a nie nie gimki wychodza wieczorem 19-20...to obierz kartofle na obiad mamie pomoz chociaz.... ponad to pracuje akurat na twoje nieszczescie na pogotowiu w szpitalu i powiem ci ze jak jest jaaks taka sytacja jka twoja np. to informujemy policje natychmiast ze ktos wyrzadzil komus krzywde.... wiec nie udalo ci sie prowo... do garow....

Gość 7429124
i nie wypusZczamy ze szpitala dopoki policja nie przyjdzie wiec dzieckodo graow up up