Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbanowana za twarz

Dobra! opowiem mam moją ostatnią historię

Polecane posty

...cieplo, żar z nieba leci, za mna coś na styl urlopu kilkudniowego. Siedzę sobie w pokoju hotelowym (Hotel Marena - Miedzywodzie ...wspaniale wspomnienia z lat mlodości :classic_cool:) patrzę na walizke, a tam jeszcze troche wolnego miejsca...myślę sobie trzeba to jakos zapełnić. Zapierdzielam do łazienki - widze recznik - chwytam go! Zwijam w rulonik i wkładam do torby na kółkach. Na recepcji wychodzę jakby nigdy nic, z kamienna twarzą mówię do Recepcjonistki "do widzenia" i się uśmiecham. Po przekroczeniu bram hotelu wyjmuje ręcznik, przytulam sie do niego i sobie myslę " zbanowana - ale Ty jesteś kurva zayebista laska - świat z tym recznikiem stoi u Twoich stóp" :classic_cool: 🖐️

Gość zapomniałaś o
najważniejszym! Jaki kolor miał ręcznik?

Gość Najszybszy w mieście
to ja też wam opowiem :) zostałem wysłany na szkolenie gdzieś do jakiejś miejscowości Międzywodzie czy coś. Zakwaterowali mnie w hotelu Marena, musze przyznać hotelik całkiem całkiem, mysle sobie no musi być pełen wypas. idę sobię do pokoju, walizke kładę obok łóżka, no i jak to po tak długiej podrózy pasuję się wykąpać. rozbieram się wchodzę pod prysznic, wszystko ładnie pięknie , woda idealna. wystawiam rękę żeby sięgnąć po ręcznik...... a tam kurwa nie ma ręcznika!!!!

to ja też wam opowiem :) zostałem wysłany na szkolenie gdzieś do jakiejś miejscowości Międzywodzie czy coś. Zakwaterowali mnie w hotelu Marena, musze przyznać hotelik całkiem całkiem, mysle sobie no musi być pełen wypas. idę sobię do pokoju, walizke kładę obok łóżka, no i jak to po tak długiej podrózy pasuję się wykąpać. rozbieram się wchodzę pod prysznic, wszystko ładnie pięknie , woda idealna. wystawiam rękę żeby sięgnąć po ręcznik...... a tam kurwa nie ma ręcznika!!!!

A czy widziałeś latającą po plaży z białym ręcznikiem na glowie pannę ???? Z okrzykiem " Jestem królową Tego Świata !!!!!!! " Moge mieć wszystko wystarczy że tego zapragne :D Bo może to byłam ja :classic_cool: cześć brzydki brunecie 🖐️ Nie liż doopska bo i tak nikt na to nie poleci :P

Ala to chyba nie było do mnie?:) bo nie zgadza się ani że brunet , ani że brzydki , ani że liże doope:)

Gość xx cizia mizia xx
Nie kumam, dlaczego ta ckliwa historia trafiła do działu "życie erotyczne" :( Zbanowana, straciłaś cnotę na tym ręczniku? ;)

Gość zbandowana za twarz
Ręcznik to jedyne"coś" co czasami dotyka moją tzipkę :classic_cool: Szybki - o Tobie myślałam :classic_cool:

Jak co dzien bylem szczesliwym czlowiekiem ramp wstawalem I wchodzilem do pracy po to by uradowany ciezkim dniem wracam do domu. Pracowalem jako salowy czyli sprzatalem I dbalem o to by wszystko bylo na odpowiednim poziomu! Byl to znamy hotel Morena w miedzywodziu! Wszystko bylo cudownie do czasu kiedy kierowniczka tegoz hotelu posadzilanie o wynoszenie papieru toaletowego mydla a nawet recznikow! Pamietam jak dzis! Czulem sie oplutym smieciem wyrzuconym na bruk Bez prawa do nijakiej obrony!tak po prostu jak zepsuty robot hotelier wystawiony za drzwi! Runely moje marzenia I ustalone plany ale najgorsze bylo to ze jakas zawszona pinda gdzies tam w swiecie latala z nieszczesnym recznikiem I podcierala brudne dupsko wykwintnym papierem wierzac szczerze ze nabyla cudo.nie mam do niej zalu hihi gdyby tylko wiesza co mysmy tym recznikiem wycierali! W zycie nie dotykala by nim ciala

Jak co dzien bylem szczesliwym czlowiekiem ramp wstawalem I wchodzilem do pracy po to by uradowany ciezkim dniem wracam do domu. Pracowalem jako salowy czyli sprzatalem I dbalem o to by wszystko bylo na odpowiednim poziomu! Byl to znamy hotel Morena w miedzywodziu! Wszystko bylo cudownie do czasu kiedy kierowniczka tegoz hotelu posadzilanie o wynoszenie papieru toaletowego mydla a nawet recznikow! Pamietam jak dzis! Czulem sie oplutym smieciem wyrzuconym na bruk Bez prawa do nijakiej obrony!tak po prostu jak zepsuty robot hotelier wystawiony za drzwi! Runely moje marzenia I ustalone plany ale najgorsze bylo to ze jakas zawszona pinda gdzies tam w swiecie latala z nieszczesnym recznikiem I podcierala brudne dupsko wykwintnym papierem wierzac szczerze ze nabyla cudo.nie mam do niej zalu hihi gdyby tylko wiesza co mysmy tym recznikiem wycierali! W zycie nie dotykala by nim ciala

Gość uświadomiony master data
zbanowana to prawda?

Gość to pozdro600
tyle w temacie.

Gość to pozdro600
babełłe i wazon :D

Gość sexo_mat
Psychoanaliza: poka cycki i cipę, bo nie mamy pod co walić na dobranoc :classic_cool: 🖐️

Gość pixylotka
Ty kurwo forumowa :O Mam wkleić Twoje zdjęcia? Sławy szukasz? Wynoś się skąd przyszłaś 🖐️