Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbanowana za twarz

Dobra! opowiem mam moją ostatnią historię

Polecane posty

Gość zbanowana = pozdro600
A teraz jak zapełniłaś to wystaw lepiej pełny kielich!

Lubię kochać się z kielichami, faktem jest, że moja kumpela tak potrzebowała kasy, ze nie widziała innego rozwiązania. Potem nasz wspólny kolega kupił na stadionie kasete video Rocco invades Poland i wszyscy ją oglądali, piękne :classic_cool:

Gość zbanowana = pozdro600
a nagrywałyście coś na kasete magnetofonową firmy AGFA ?

Gość Dok@
a ja uwielbiam kochać się z kredensem. jest najlepszym kochankiem jakiego miałam w życiu. wcześniej kochałam się z szafką na buty ale jakoś tak nie bardzo. nie wiem, chyba za bardzo o higiene nie dbała. ale kredens to jest kredens. polecam .

Jeszcze Wam sie nie pochwalilam - wyrwalam sobie te krzywe jedynki Jutro Wam pokaze jak pieknie teraz wygladam. Koniec z zaczepkami na temat krzywych zebow! Teraz jestem boska laska ostra jak tabasco, wrrrrrrrrrrrr :classic_cool:

Nie uśmiecham sie, ale mam krzywą twarz i krzywy nos...im dłużej patrze, tym bardziej sie przekonuje do twierdzenia, jakobym miała wiele wspólnego z dzikim bobrem :classic_cool:

Gość alaykiszon = pozdro600
prawdziwe gwiazdy srają na taką sieczkę bezmózgowia :O

Dobrze nie wiem jak Wy ale ja treaz sie udam w dzikich podskokach na spoczynek, bo mnie zamuliło. :classic_cool:

dziki wazon --gryzoń z Chille, mieszka w Andach. smukła budowa, pysk zaokrąglony, uszy sredniej wielkości...wszystko sie zgadza :classic_cool:

Byłoby to z pewnościa przykre doswiadczenie...mam na mysli stanąć face to face z mą dzikom srakom :classic_cool:

Nie rozumiem, dlaczego mam cos robić na czyjąś prosbe. Ujme to tak: Pieerdole, nie myje sie :classic_cool: