Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 546364436

Seks z byłym facetem?

Polecane posty

Gość 546364436

On mi to proponował, odmówiłam. Teraz, kiedy emocje już opadły mam na to ochotę. Wolę jego, do którego cośczułam, który mnie pociągał, od np. przypadkowego gościa (to w ogóle nie wchodzi w grę). Zaproponować mu to prosto z mostu, że zmieniłam zdanie? Czy ktoś z Was wszedł w taki układ, albo spotkał się jednorazowo?

Gość ewgwrg
Mój ex mnie zostawił..nie kochał mnie. A ja go kochałam nad życie. Zaproponowął mi sex i się zgodziłam bo myślałam że może to znowu nas do siebie zblizy..myliłam się. Wyszłam na zdzirę a on się ze mne później śmiał, że jestem naiwna. Nie rób tego. te które to robią zawsze tego żałują. Już wolałabym przypadkowo poznanego gościa niż ex!!!!!

Gość 546364436
ewgwrg, ja z tego mojego sięwyleczyłam. Nie kochałam go (byliśmy razem pół roku, to stanowczo za krótko), oczywiście cośdo niego czułam. Ale wiem, że nie jest typem osoby, z którą chciałabym być długo. Z perspektywy czasu wiem, że dobrze sięstało, że nie jesteśmy razem

Gość Cunia ;)
Tak miałam taki układ ;p z dwoma byłymi, tylko ze jeden mial dziewczyne wtedy. I było cudownie :)

Gość kjkjjhknhjkhh
miałam podobną sytuację, z byłym chłopakiem zerwaliśmy ze sobą, a byliśmy od czasów gimnazjum, potem przez jakiś rok się spotykaliśmy nie będąc ze sobą. Zawsze pomiędzy nami do czegoś doszło, ale kończyło się tylko na całowaniu, nic więcej, bo nie chciałam na to pozwolić chociaż on chciał, ja go jeszcze kochałam, a on traktował mnie tylko jako koleżanke do towarzystwa, za każdym razem jak się z nim spotkałam to tego żałowałam i czułam się pusta. Zakończyłam chory układ i byłam szczęśliwa. Nie pchaj się w to, może seks będzie udany, ale jak wrócisz do domu to będziesz czuła ogromną pustkę

Gość 546364436
Mój nikogo nie ma. Gdyby miał to nawet by mi to przez myśl nie przeszło.

Gość Abc123abvc
Ramirez Rodriguez De Guanita przeciez faceci to są kurwiszony ;o większosc ich to kurwiszony :) wkladaja pierwszej lepszej :D

Gość Cunia ;)
Ale ona napisała że go nie kochała ani nic takiego wielkiego.. ;) Więc moze sprobowac. ;)

Abc123abvc - o czym Ty piszesz? oO Przecież dla faceta musi istnieć uczucie, więź, pociąg intelektualny, bez tego nie będzie chciał sprawiać kobiecie rozkoszy, dla której to - np. jak pisała ewgwrg - facet może być przypadkowy, byle tylko nie musiała cierpieć przez swoją samotność, i by mogła być dogłębnie zaspokojona.

Gość 4561230xxx
ale i tak po tym będziesz się czuła jak dziwka, a on będzie sie śmiał i opowiadał koleżaką że ma dziwke za darmo, nie płaci, a rucha taka prawda!!

Gość xx cizia mizia xx
Kto wyszedł, nie wraca. Nie rób tego. Nie warto.

Gość 4561230xxx
kolegom ***

Gość Cunia ;)
Ale Wy panikujecie :) To wszystko zależy jaki facet jest :) Nie każdy jest taki że będzie uwazał za zdzire i się smiał. ;) Ehh, stereotypy.

Gość Abc123abvc
Ramirez Rodriguez De Guanita w co ty wierzysz? hahahahahaha naiwniak :D FACET I UCZUCIE HAHAHAHAHA O KURDE

Gość 193 96
Każda kobieta która godzi się na taki układ jest dla nas tylko darmowym workiem na spermę, ale jej mówimy oczywiście co innego :D. A najlepszy jest widok takiej zdziry z fagasem, który nie ma pojęcia w co się wpakował :D.

Gość 546364436
193 - ja się godzę, on się godzi, chodzi tylko o seks :D

Gość Cunia ;)
Nie warto oceniać wszyskich facetów jedną miarą bo możesz dużo na tym stracić :) Ty zresztą sama powinnaś wiedzieć czy tego chcesz z nim czy nie, a nie pytać nas.. :) Każdy ma swoje zdanie.. Ty go znasz, nie my. Ty masz wiedzieć czy chcesz z nim to zrobić nie my.. :)

Gość 546364436
No cóż, sytuacja jest jasna, czyli: on nie chce nic ode mnie, a ja nic od niego. Chociaż on chciał wracać, ale na szczęście zrezygnowaliśmy z tego dziwnego pomysłu ;)

Gość 546364436
Ramirez, lepsze umiejętności w łóżku...? ;)

Gość Cunia ;)
193 96 jesli seks z kobieta nazywasz "worek na spermę" to radze dorosnąc do tego tematu dziecko :)

Gość porzadna kobieta nie
pojdzie do lozka bez zwiazku

Gość 193 96
No i gitara, koleś sobie porucha i nie pakuje się w żadne zobowiązania :D. Ale najgorsze jest to, że takie zdziry poprzez seks zaczynają się przywiązywać do nas i coś czuć, a wtedy trzeba jej delikatnie kazać spierdalać :).

Gość 193 96
Dziecko? A jak mam nazywać takie łatwe idiotki? Dla mnie są tylko workami na spermę, a nie materiałem na dziewczynę/żonę.

Gość 546364436
193 - ja jestem łatwą idiotką, on łatwym idiotą, prosta kalkulacja :D W życiu nie chciałabym go za męża ;) Ale do seksu może być. :)

546364436 - nie do końca, chociaż też nie wiadomo o co Tobie dokładnie chodzi. Ja miałem ff i czasami to nie chodziło tylko o seks - w sensie ruchów posuwisto-zwrotnych, ale też o dotyk, głaskanie, całowanie itp., czasami te potrzeby tak narastają, że trzeba je rozładować, a przecież nie będę ich realizował z kobietami, które mnie na ulicy zaczepiają (tak jak by to ewgwrg robiła ;) ).