Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najdzella

jakie dodatki do beżowej sukienki i kawowych butów?

Polecane posty

Gość najdzella

chodzi mi o kolor kolczyków i bransoletki:) z gory dzieki za pomoc

Gość teraz beżowy
łaczą z różnymi kolorami- będzie ładnie z czerwonym, który dodatkowo ożywi kolorystyke głowna, możesz połączyć z granatem, pomarańczowym,żółtym .Duzo zależy od tego jaki masz kolor włosów i karnację.

Gość vicki321
Brąz zawsze podobał mi się z niebieskim, błękitnym. Ale ładnie też z żółtym na pewno :)

Klasycznie - czekoladowy, ciemny brąz. Jeżeli chcesz zaszaleć postaw na kolor - pomarańcz, chaber lub zieleń.

ja bym postawiła na złote dodatki. trochę wieje nudą. ale w takim połączeniu będziesz wyglądać elegancko.

Gość najdzella
a bedzie pasowac srebrna bansoletka i kolczyki czy nie bardzo?

Gość najdzella
mam w domu taką bransoletkę tylko czarno srebrną http://idolo.pl/moda/stylowe,bransoletki,bijou,brigitte,g,276,44.html mogłaby być taka i kolczyki w takiej samej tonacji?

Gość niby
Sukienkę i buty masz w ciepłych odcieniach ( przynajmniej zazwyczaj beż i kawowy to ciepłe kolory) dlatego sugerowałabym pozostanie w ciepłej tonacji także w biżuterii. Srebro zazwyczaj jest zimne. Jednak nie chodzi o to że srebro nie będzie pasować ale o to że ciepła tonacja np złoto będzie wyglądać lepiej. W przypadku tej bransoletki masz czarne kamienie w srebrnej oprawie jeśli na nią się zdecydujesz sugerowałabym wybrać kolczyki takiego typu czyli czarny kamień w srebrnej oprawie. Pamiętaj aby zdobienia i metalowe elementy w torebce były także stalowe a nie złote.

Gość najdzella
niby --> super dzięki za odpowiedz, tak właśnie planowałam. W międzyczasie zmieniła się trochę moja sytuacja finansowa (kupilam dość drogie buty :) w związku z tym wolałabym skorzystac z tego co mam w domu, mam tez takie kolczyki z czarnym kamieniem w srebrnej oprawie i torebke tez mam w domu akurat w tej tonacji http://allani.pl/zdjecie/46830 tylko moja nie ma tej kokardy

Gość niby
Jak najbardziej uważam że słusznie rozumujesz. Zakup biżuterii do sukienki zazwyczaj kończy się tanią biżuterią (bo już wydałyśmy kasę na sukienkę :) ) która później leży w kuferku. Lepiej wtedy wybrać coś co już mamy a później kupić coś co nam się rzeczywiście podoba a nie tylko pasuje do sukienki. Nie jestem przekonana do czarnej torebki. Mam wrażenie że wtedy buty będą wyglądać jak nie dopasowane do reszty stroju. Jednak nie jestem tego wstanie ocenić nie widząc całości. Myślę że najlepiej ocenisz to sama przymierzając całość przed lustrem.

Gość koturny sa okropne
mam też beżową torebkę podobną do tej czarnej, też na srebrnym łańcuszku, więc przymierzę jedną i drugą :)