Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bella_90

Doradzicie ?

Polecane posty

Gość Bella_90

Cześć. Mam do Was takie pytanko. Na pewno ktoś pisał o tym, ale nie mam zbytnio czasu by przeszukiwać ciągle fora :| Więc Chciałam się poradzić, bo boję się mogę być w ciąży. 3 maja kochałam się z chłopakiem, później 18 maja dostałam miesiączkę. Normalnie mam ją co 28 dni i tra ona 5 dni. I tak też było w maju i czerwcu, a w lipcu pustka i do tej pory :( Mam objawy jakbym miała dostać miesiączkę, ale coś nie chce przyjść... Robiłam dwa testy ciążowe(na 3 mi brakło kaski) A kupiłam najdroższe jakie były w aptece i jeden wyszedł pozytywny a drugi negatywny. Zarejestrowałam się do ginekologa, ale on ma czas dopiero za 2,5 tygodnia :( Więc nie wiem... Mam w telefonie kalendarzyk menstruacyjny i on mi wyliczył na 3 lipca dzień płodny. Koleżanka mi liczyła i powiedziała, że raczej nie jestem w ciąży. To już nie wiem... Może trochę skomplikowanie, ale pisałam w pośpiechu. Mam nadzieję, że doradzicie coś. Ale proszę o normalne odpowiedzi, a nie jakieś wygłupy i głupie komentarze ;/ z góry Dziękuję :*

Gość Goldi 2011
3 maja to był Twój 14 dzień cyklu, więc prawdopodobnie dzień płodny. Jednak przedmówczyni ma rację - każdy organizm jest inny. Wg mnie - szansa na ciążę jest duża.