Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gonia20llllllll

on chce zerwac z dziewczyna dla mnie

Polecane posty

Gość Gonia20llllllll

Gdy pojechałam na studia do wrocławia poznałam pare on.27l ona 26l- sa para od 6 lat, razem mieszkaja itp. ale z nim miałam dośc dobry kontakt, teraz jak pojechałam do domu na wakacje ten kontakt się pogłębił, byliśmy wspólnie na wycieczce, czesto rozmawiamy na gg, pokażę taka rozmowe, ja go tez bardzo lubie, podoba mi sie , ale boj sie ze jak on zrwie z dziewczyna z która był 6 lat to bedzie oczkiwał wielkiego zaangażowania z mojej strony, a ja mam dopiero 20l macko 10:26:55 Hej:-) Śpiochu:-) Czemu wczoraj tak szybko znikłaś, martwiłem się o Ciebie, całą noc miałem włączony laptop czekając na wiadomość od Ciebie gonia 10:28:08 nie poszłam dzis do kan, przpraszam zasieg 10:29:40 siedze w domu macko 10:37:20 Ale masz fajnie:-) ją właśnie kieruje:-) 10:37:20 Dlatego pisze tak mało:-) Stęskniłem się za Tobą, tak dawno Cie ne widziałem, musimy sie koniecznie szybko spotkac... podjąć jakąś decyzje sprawa jest taka ze my znaliśmy się juz we wrocku, dał mi prezent na walentynki, dzien kobiet ale nic poza tym, tzn. czasami jak bylismy sami to nawiązywał do rozmowy ze nie chce takiego zwiazku w jakim jest, czesto mowil ze czuje jakby mnie znal, ze jestem jego ideałem, ale nie bylo to tak abysmy spie spotykali czy pocalowali, teraz wlasnnie przez gg, na skype mi to mowi jak mnie nie ma we wrocku

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować