Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allllllllllasjjkd

Notariusz zwiąże się z dziewczyna po zawodówce??????????

Polecane posty

Gość allllllllllasjjkd

Poznałam niedawno notariusza, lat 30-35 lat, dobrze ubrany, extra samochód bardzo kulturalny, inteligentmy, przepuszca nie w drzwiach, zawsze ide pierwsza, ni tak jak moj ex szlam zawsze za nim, przysowa krzeslo, pomaga w zdejmowaniu kurtki, taki fajny, ma moj nr. ale on do mnie zadzwoni jesli chodzi o sparwy zawodowe tak too nic w ogole, a ja chce sie z nim umowic, ale on nic , czy napsianie mu sms ; co u cb bedzie na miejscu

Gość bebe bebe bebe
masło maślane jeśli gadasz z nim tak jak piszesz to nic dziwnego ze nie chce mieć z tobą nic wspólnego

Gość mata12
myślę, że będzie na miejscu, ale i tak nie sądzę zeby coś z tego było :) Tacy faceci noszą nos za wysoko.

Gość allllllllllasjjkd
a co tacy faceci mysla o kobietach po zawodowce??

Gość beagle09
Myślą, że są mało ambitne

Gość allllllllllasjjkd
bo nie sa adwokatem czy notariuszem?

Gość bebe bebe bebe
a co robisz po tej zawodówce? czym się zajmujesz, gdzie pracujesz?

Gość allllllllllasjjkd
jestem kierowniczka w sklepie obuwniczym Niko

Gość malokto
W Ameryce jest takie określenie "Trophy Wife". Jeśli jesteście z miasta, a ty jesteś piękna, to jak najbardziej masz szanse. Jeśli jesteś zwykłą dziewuchą, to daj sobie spokój, bo szkoda twoich łez.

Gość allllllllllasjjkd
wiem ze miał kiedys dziewczyne dentystkę, ze chodzil z aplikantkami adwokackimi chyba, ze sie kiedys zareczyl z jakąs aplikantka, ale teraz jest sam podobno , nie wiem czy startowac czy nie

Gość beagle09
Tacy wiążą się z kobietami wykształconymi, które dorównują im poziomem. Tobą może się jedynie zabawić. Zawsze można spróbować, ale później może być płacz i kolejny temat "dlaczego on się nie odzywa"

Gość mata12
lepiej nie startuj.

Gość allllllllllasjjkd
taki aplikantki to niby w czym lepsze, jeszcze nie maja zawodu itp

Gość bebe bebe bebe
ciężko stwierdzić, choć sama jestem aplikantką czy dał ci jakieś sygnały?

Gość allllllllllasjjkd
nie dał mi, a Ty związałabys sie z takim facetem??? ale jestes po praiwe i jestes aplikantka wiec chyba masz lesza sytuacje

Gość bebe bebe bebe
od aplikantek wara, bo zawód mają ;)

Gość ixyyyyyyyyyyy
od poczatku wpisu widac o co ci tak naprawde chodzi: KASA ...Poznałam niedawno notariusza, lat 30-35 lat, dobrze ubrany, extra samochód... dopiero w dalszej czesci piszesz o kulturze, inteligencji :o

Gość malokto
Faceci to wzrokowcy, możesz wygrać jedynie urodą. Jak już pierwsza euforia opadnie, to jeśli nie lubi głupiutkich dziewczyn (z tego z kim się umawiał wynika, że za takimi nie przepada) musisz się wykazać nieprzeciętnym intelektem.

Gość Człowiek Mistrz
nie zwiąże się, ale chętnie ją wyrucha, raz albo dwa. a jeśli jest naprawdę dobra w te klocki, to może zabierze ją nawet na jakieś egzotyczne wakacje :classic_cool:. mam nadzieję że pomogłem :classic_cool: 🖐️

Gość allllllllllasjjkd
czyli ni myslaby o mnie jako o kobiecie na stale, wstydzilby sie mnie przedstawic innym mowiac ze jestem sklepowa??

Gość malokto
Jeśli jesteś piękną kobietą, inteligentną oczytaną, z dużą wiedzą ogólną, to nie, nie będzie się wstydził!

Gość ixyyyyyyyyyyy
dziwisz mu sie? on skonczyl studia, ma dobrze platna prace a ty co osiagnelas?

Gość allllllllllasjjkd
tez mam prace i zawód, nie jestem brzydka, ale nigdy nauka nie była moja mocna strona, nie lubiałam sie uczyc, czytac ksiazek

Gość bebe bebe bebe
w sumie to nie wiem czego ty oczekuje po odp na forum wszystko zależy od człowieka, wartości jakimi się w życiu kieruje dla jednego twoje wykształcenie nie będzie problemem dla drugiego będzie, bo po prostu będzie się tego wstydził

Gość bebe bebe bebe
a co masz masz w sobie takiego czym mogłabyś go zaintrygować, zainteresować, przyciągnąć?

Gość malokto
Próbuj dziewczyno, a może akurat go oczarujesz. Tutaj nie chodzi o to, że nie masz wykształcenia i pracujesz w sklepie, tylko o różnice pomiędzy wami. To tak jakby ktoś kto kocha góry spodobał się dziewczynie, która uwielbia morze. Jak dwoje chcą, to się dogadają. Przecież nic nie stracisz jak się spróbujesz z nim umówić. Jak nie spróbujesz, to możesz dużo stracić.

Gość yousuf terrorysta
pewnie wolałaś się za młodu puszczać z dresami, koksiarzami i kryminalisatmi, a teraz ci się zamarzyl facet na poziomie. szukaj sobie kogos wsrod operatora śmieciarek, oni też mogą przepuszczać w drzwiach i robić te wszystkie fajne rzeczy :o 🖐️

Gość fererooo
Jakby był zainteresowany to sam zrobilby jakies kroki w tym kierunku. Pisanie do dorosłego faceta, z którym łączą was tylko zawodowe sprawy "co u ciebie" to troche żenada. Zresztą o czym taki facet miałby rozmawiac z dziewczyną po zawodowce i sklepową? Przeciez to mentalna przepasc A w bajki ze dziewczyna z zawodowym wykształceniem może być inteligentna i oczytana to ja nie wierze

Gość sanax
Nawet urodą nic nie wskóra. Wśród wykształconych kobiet na poziomie też jest bardzo wiele przepięknych kobiet i raczej on w taką będzie mierzył. Będzie wiedział że mu nie przyniesie wstydu gdy pójdzą gdzieś między ludzi.

Gość ixyyyyyyyyyyy
jakbys byla inteligentna i oczytana to nie bylabys po zawodowce wiec o czym ty chcesz z nim rozmawiac? o dziennym utargu ze sklepu?