Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allllllllllasjjkd

Notariusz zwiąże się z dziewczyna po zawodówce??????????

Polecane posty

Gość beagle09
Jak mu się podobasz to może zabierze cię gdzieś, dobrze się zabawi. Ale na dłuższą metę to o czym ty będziesz z nim rozmawiać. O butach ? Temat szybko się wyczerpie.

Gość Ja bym raczej autorką nie był
zainteresowany... nawet po sposobie wypowiadania się widać, że w wykształceniu braki. Pisze z błędami, skrótami rodem z gimnazjum (co u cb?). Taka kobieta z pewnością by mnie nie oczarowała... Sam skończyłem 2 kierunki studiów, zawsze się obracałam w towarzystwie inteligentnych, zabawnych i wykształconych kobiet. Znam kilka po zawodówce i przepaść jest odczuwalna. Są zahukane no i przede wszystkim poczucie humoru - nie takie. Podsumowując do łóżka na raz - tak, na życie - nie:)

Gość allllllllllasjjkd
pisalam ze nauka nie byla moja maca strona, oczytana nie jestem, ale wiem ze jego dziewczyna ta byla narzyczona, ta aplikantka byla po prawie wieczorowym, ale go zostawila dla innego adwo. czyli one tez nie sa jakies zajebiste

Gość ixyyyyyyyyyyy
autorke juz od poczatku skresla to, ze najpierw podkresla jego status materialny a dopiero potem przechodzi do cech osobistych widac na czym jej zalezy

Ale sama widzisz, jakie kobiety go interesują :) Jest różnica między skończeniem prawa - nawet wieczorowego a zawodówczyny :)

Gość ixyyyyyyyyyyy
nie wazne w jakim trybie studiowala, skonczyla szkole, zdala mature, poszla na studia a TY?

Gość bebe bebe bebe
ok zrozumieliśmy i przyjęliśmy do wiadomości że oczytana nie jesteś ale nie napisałaś co takiego w sobie masz czym mogłabyś go zainteresować, zaintrygować i przyciągnąć na dłużej?

Gość allllllllllasjjkd
radze sobie w zyciu, sama do wszystkiego doszłam bez pomocy rodziców, niezależna, pewna siebie, ambitna

Gość tacy faceci leca
czesto na wyglad. wiec autorka ma szanse. bogaty facet chce miec czesto po prostu ladna zone

Gość bebe bebe bebe
ile masz lat?

Gość intime
masz pewność że nie ma on kobiety?

Gość ixyyyyyyyyyyy
a o czym chcesz z nim rozmawiac?

Założę się jeszcze, że z jego byłą można wyjść do teatru, podyskutować o kinie, literaturze, poezji, muzyce... podczas, gdy Ty siedziałabyś tylko z rozdziawioną paszczą i słuchała tego, co ja mówię (tudzież Twój wymarzony notariusz). Za dużo telenoweli brazylijskich, gdzie każda niemota pod warunkiem, że była ładna mogła liczyć na księcia z bajki. W życiu tak nie ma.

Gość fghdfghghfghy
Masz szanse pod warunkiem ze przyciągniesz go niesamowitą urodą - nie odzywa sie czyli jej nie masz, jestes ot zwyczajna lasencja która marzy o ''lepszym'' facecie... Twoje słownictwo to tez porażka, teksty niczym nastolatka, skrótowce '' co u cb'' takie smsy możesz pisać do swojego psa albo Tomka lat 13 spod bloku 🖐️

Gość allllllllllasjjkd
28

Gość malokto
Ja wśród znajomych zaobserwowałam, że zdarzają się związki pomiędzy głupiutkimi dziewczątkami bez wykształcenia, a mężczyznami z wykształceniem. Zdarzało się (czego nie pochwalam), że ci faceci żartowali sobie z tych kobiet pod ich nieobecność, wręcz się nabijali z ich inteligencji, ale byli w tych związkach. I nie, nie traktowali tych kobiet jak zabawki, tylko jak przyszłe żony. Niektórzy mężczyźni moim zdaniem potrzebują takich kobiet. Chcą mieć przy kim błyszczeć, kim się zaopiekować.

Gość beagle09
Tak i szczytem tej ambicji jest skończenie zawodówki i praca w sklepie z obuwiem. Koleżanko poszukaj lepiej mężczyzny równego sobie. Tak jak już ci wcześniej pisano - masz szanse na krótki romansik i to najlepiej w tajemnicy przed jego znajomymi. Jeśli to ci odpowiada to wal śmiało.

Gość fijolijo
autorka pisze o sobie że jest ambitna...nie, no ja pierdolę :-D

Gość dodatkowo laski
po zawodowce maja zazwyczaj kiepski gust muzyczny

Gość faceci wyksztalcenie
na romansiki wola studentki

Gość janek znad odry
28 lat, bez studiów i siebie nazywa ambitną żenada na kase tylko lecisz i nic więcej

Gość malokto
Nie chciałam tutaj napisać, że autorka jest głupiutka. Nie znam cię i tak cię nie oceniam!!! Dla mnie równie dobrze możesz być bardzo inteligentną osobą i nie lubić czytać książek. Oczytanie nie jest wyznacznikiem intelektu.

Gość bebe bebe bebe
napisałaś "radze sobie w zyciu, sama do wszystkiego doszłam bez pomocy rodziców, niezależna, pewna siebie, ambitna" ale on też radzi sobie w życiu jest niezależny i ambitny i co jak się będziecie spotykać to będziecie sobie o tym opowiadać nie zrozumiałaś mojego pytania

To nie jest tak, że bogaty facet chce mieć TYLKO ładną żonę. Mam firmę, dobrze zarabiam - wyglądem nie straszę również, co skutkuje tym, że mam powodzenie u kobiet. Stać mnie zarówno na mądrą jak i piękną żonę. Jest cała masa takich kobiet. Nigdy nie zdecydowałbym się na kobietę po zawodówce choćby nie wiem jaką pięknością była. Często chodzę na jakieś bankiety, oczywiście taka żona musiałaby chodzić ze mną... Przez całe życie musiałbym mówić, że jest z... Węgier i po polsku nie rozumie? Przecież taka kobieta tylko by mnie skompromitowała.

Gość malokto
Ambicja nie oznacza pędu do wiedzy przecież...

Gość allllllllllasjjkd
ale jak on jest po prawie wieczorowym, bo tez sie przynzal keidys, ale jest bardzo mądry, obyty, boje sie tej przepasci, rodzice tez sa prawnikami

Gość ixyyyyyyyyyyy
a tak z drugiej strony to co ty o nim wiesz poza tym, ze dobrze zarabia, ma niezly samochod i kilka razy otworzyl ci drzwi? wiesz czym sie interesuje, czy mielibyscie o czym rozmawiac wieczorami? jakich ma znajomych?

Gość malokto
Ja bym raczej autorką nie był

Gość malokto
Ja bym raczej autorką nie był - projekt jakiejś baby, nie popisałaś się koleżanko

Gość bebe bebe bebe
ja pierd...lę ty chyba naprawdę głupia jesteś dziewczyno jakie znaczenie ma to że on jest po prawie wieczorowym?? ŻADNEGO a ty nie ma w sobie niczego czym możesz go przyciągnąć, NICZEGO, żadnej ambicji, pasji