Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicie???

kto wedlug was jest idealem kobiecosci?

Polecane posty

Gość jak myslicie???

Jestem ciekawa kto jest wasza inspiracją. O jakiej sylwetce marzą odchudzanie się dziewczyny. Czy ideałem jest wysoka i bardzo szczupła modelka czy raczej zdrowa i zaokraglona aktorka?

Gość jak myslicie???
Dla mnie np ideałem jest młoda brigitte bardot. Dość wysoka, smukla, zaokraglona a ale nie wulgarna. Do tego piękna buzia. Jak myślicie ?

Gość anja rubik jest super
Dla mnie anja

Gość anja rubik jest super
Ale wiocha

Gość jak myslicie???
Poważnie pytam.

Gość wheidfhw
żeby zdrowo wyglądać trzeba być zaokrąglonym ? bycie szczupłym jest właśnie najzdrowsze (nie mylić z chudością)

Gość jak myslicie???
Widzę że ktoś ma tu problemy emocjonalne...

Nie istnieje ideał kobiecości. Każdy ma jakiś tam swój obraz idealnej kobiety, ale fakt faktem ideały nie istnieją. Każdy i każda ma jakieś wady. Należy dążyć do tego, żeby czuć się ze sobą dobrze, a nie być wpatrzonym w jakąś osobę. Swoją drogą, Pani Rubik to dla mnie takie trochę stadium anoreksji, więc jeśli taka sylwetka jest czyimś celem to apeluję o rozwagę. Jeśli uważacie, że wystające do tego stopnia kości podobają się facetom, to jesteście w kolosalnym błędzie. Większość lubi dziewczyny o normalnej figurze - nie otyłe, ale także nie wychudzone do przesady. Zresztą cały świat modelek jest zdrowo przegięty, także nie zapatrywałbym się nań za bardzo. Raz zdarzyło mi się oglądać u znajomej jeden odcinek programu Top Model i byłem przerażony, kiedy szczupłej kobiecie o normalnej, bardzo dobrej figurze, jeden z jurorów powiedział, że jest "wielorybem". Ale sam pan juror wyglądał na kogoś o nieokreślonej orientacji, więc może chłopięce figury mu się podobają bardziej. Co nie zmienia faktu, że takie programy powinny być zakazane, bo tylko młodym dziewczynom robią wodę z mózgu i potem mają one skrzywione zapatrywania na własną osobę. I stąd biorą się potem głupoty typu głodówka czy dieta 500 kalorii i katowanie samych siebie.

Gość jak myslicie???
Zaokraglona w sensie biust, wiecie w talii. Brigitte uważam za szczupła. Al właśnie o to pytam czy dziś jest dla was za obfita czy 60 kg na 170cm to dzisiaj za dużo?

Gość jak myslicie???
Elvis zgadzam się w całej rozciągłości. Pytam z czystej ciekawości. Jestem ciekawa czy moda, tv, reklama mają aż tak kolosalny wpływ na postrzeganie siebie. jeśli dziewczyna o wzroście np 170 cm to według wszystkich tabel mi itp powinna ważyć 60-64 kg co sprawia , że dąż. ą do 50 albo i mniej? Do jakiego wzoru chcą dosięgnąć?

Gość Laryssa24.
Candice z Victoria's Secret :-)

Gość ja bym chciala wygladac jak
Kristen Stewart

Gość żeby nie zapeszyć
Jessica Alba. jest juz po 30stce a wygląda tak dziewczęco i świeżo, śliczna.

Gość bvsrgew
jeśli o twarz chodzi to np. Michelle Pfeiffer a jeśli o ciało to no. Kate Upton albo Lara Stone

Gość topic dla mnie czytaj autorko!
nieśmiertelna MM kobiety pin up z normalnymi wypukłościami i wklęsłościami wpływ mediów? masakra! psuje rozumy młodym dziewczynom, jest powodem anoreksji i bulimii