Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arysteles

Facet nie mówi o byłych-normalka?

Polecane posty

Gość arysteles

Facet nie chcę powiedziec o swoich byłych, miesza się i widac ze nie chce na ten temat gadac.. czy coś ukrywa czy to normalne u facetów? chciałabym wiedziec jak wyglądała, kim była.. jak długo.. wkoncu chyba ta osoba z kim był była wazna dla niego

ja też nie rozmawiam o swoich byłych ani nie chcę,żeby mój facet gadał o swoich ex.Po jakiego grzyba?

Gość patrasekk
o bylych sie nie gada, pozniej zakladalabys tematy, ze twoj facet ciagle gada o swojej bylej i pewnie nadal ja kocha:) skoro juz nie sa razem, to jest to zamkniety rozdzial i tyle

Być może faktycznie coś ukrywa - np. nieudany związek o którym nie ma ochoty rozmawiać. To jest sprawa, będzie chciał to powie, nie to nie.

Gość patrasekk
no jak nie sa razem, to wiadomo, ze nieudany:)

rozstać się można z różnych powodów, ale jak to jest jeden z tych związków gdzie jak o tym myślisz to masz ochotę przypieprzyć czółkiem w futrynę to ja się nie dziwię, że może nie chcieć o tym opowiadać :P

Gość patrasekk
laski maja rozne odchyly, mam kolezanki ktore szpieguja byle swoich facetow na portalach spolecznosciowych:)

Gość paulina_malina
Nie mówi bo pewnie nie miał nikogo wcześniej

Gość taka_prawda
Po co wam ta wiedza? By się zadręczać, porównywać?

Gość beagle09
To dobrze o nim świadczy.

Gość dissolved girl
A dla mnie normalne jest mówienie o byłych. A jeśli ktoś z powodu byłych zadręcza się i porównuje, no to ma problem ze sobą.

Kiedyś też wypytywałam mojego teraz już narzeczonego o byłe. To odpowiedział mi "A ty byś chciała bym opowiadał o Tobie i o tym co się między nami wydarzyło innej dziewczynie? " Wtedy zrozumiałam, że nie powinnam pytać i więcej już nie pytałam. On sam nigdy mnie nie pytał o moich poprzednich chłopaków. :)

Jak milczy i widać że ma jakieś sprawy o których nie chce mówić. Może to i lepiej. Jak gada o byłych non stop to ma problemy z głową. Ciesz się ze twój nie mówi nic. Ta wiedza nie jest ci potrzebna.

Gość Znając życie to facet napewno
został skrzywdzony przez kobietę, zdradziła go itp.

Facet nie chcę powiedziec o swoich byłych, miesza się i widac ze nie chce na ten temat gadac.. czy coś ukrywa czy to normalne u facetów? chciałabym wiedziec jak wyglądała, kim była.. jak długo.. wkoncu chyba ta osoba z kim był była wazna dla niego " Ja pierdole tak sie czasami zastanawiam czy aby niektóre kobiety to totalne wariatki Oczekują czegoś od swoich facetów do czego pozniej będa sie przypieprzały co chwila,pragną usłyszeć i porównac sie do byłych pragna by im opowiadał o byłych a poźniej zaczną wyciągać z tych związków i opowiesci tylko to co im będzie na rękę ... To że był z jakąs tam laską to tylko i wyłacznie jego sprawa i nie widzę sensu by cie o tym informowac i opowiadac cos czego już od dawna nie ma ...

Ja bym nie chciała wiedzieć za dużo. Mój facet wypaplal o kilka szczegółów za dużo ( o nic nigdy nie pytałam). I dopiero po tych szczegółach musiałam mu powiedzieć ze nie chce znać jego przeszłości bo mnie to nie obchodzi. Nie rozumiem lasek które chcą wiedzieć wszystko. po co?

Gość patrasekk
mojej kolezanki facet opowiada ze szczegolami rozne wspomnienia, pokazuje zdjecia z wakacji, jak sa gdzies to opowiada jak byl tu z byla itd:) nie wiem autorko czy chcialabys cos takiego:) on nie musi nic ukrywac, tylko moze byc po prostu dobrze wychowany:)

Gość namiętna kotka
A mój też ostatnio zaczął wypytywać o moich ex... ilu ich było.. ile czasu z nimi byłam.. odpowiedziałam że przeszłość to zamknięty rozdział i nie zamierzam do niej wracać. Ale nie wiem co go tak nagle naszło..

Gość dissolved girl
Za dużo szczegółów to przegięcie, ale nie mówienie absolutnie niczego też jest dziwne. Ja tam wolę wiedzieć jak z grubsza wyglądały poprzednie znajomości i związki faceta.

Gość dissolved girl
No jak nie miał żadnych, to nie miał :D

Gość namiętna kotka
hmmm ale stwierdzenie ze miałam kilka związków krótszych i dłuższych mu nie wystarcza.. teraz domaga sie szczegółów..:) niby w żartach ale mnie to wkurza.. ksiązke pisze czy coo??...

Gość patrasekk
nie no z grubsza wiadomo, ze warto wiedziec co tam bylo, czy ich np nie udusil:) ale wchodzenie w jakies szczegoly i dopytywanie na sile to nie jest dobra droga

Gość dassddsds
Mnie nie interesowały byłe faceta, w ogóle nie poruszałam tego tematu, ku jego zdziwieniu