Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agat1985

testy psychologiczne sprzedam

Polecane posty

witam. Mam do sprzedania baterie testow psychologicznych WAIS-R . Zainteresowanych prosze o kontakt na forum. pozdrawiam wszystkich :)

Gość krytyczkasztukiwspolczesnej
e tam wszedzie tego pełno na necie :-P

tych z internetu nie uzyjesz w gabnecie psychologicznym:) poza tym to sa zabawy nie testy;) ja taki gabinet likwidowalam i proboje odzyskac czesc kasy jaki w niego wladowalam:)

Gość wjklnf
I próbujesz to sprzedać na forum?:o Nie lepiej komuś, kto prowadzi gabinet albo zamierza otworzyć? Są specjalne fora dla psychologów.. Śmierdzi mi to prowokacją, bo żaden szanujący ten zawód psycholog nie pozwoli, żeby testy wpadły w niepowołane ręce. Przecież to może przynieść więcej szkody niż pożytku, zarówno psychologom jak i pacjentom, którzy będą oszukiwać i w gruncie rzeczy działać na swoją niekorzyść. Nie wierzę, że jesteś psychologiem i że trzeba Ci tłumaczyć takie rzeczy...:o

jeju zadna prowokacja, chce to sprzedac komukolwiek bo potrzebna mi zwyczajnie kasa a taki test kosztuje duzo. Znajomych psychologow i poradnie oblecialam na forach dla specjalistow tez pisze. tonacy brzytwy sie chwyta. nieetycznie - wiem ale jak etyczne jest to ze po 5 latach studiow kliki psychologiczne nie dopuszcaja mlodych do pracy? przez co musza oni zmieniac branze. nie bede sie tu wdawac w zadne polemiki powtorze raz jeszcze - jesli jest ktos chetny ( cene mozna sobie sprawdzic na stronie PTP ) to zapraszam. co do reszty ludzi ktorzy zamierzaja tu sie wyzloscic i wylac swoje frustracje - znajdzcie sobie inny watek.

Gość gość
Czy to jeszcze aktualne? Planuję otworzyć gabinet.

Gość regisla
kupię WAIS-R www.psycholog-luban.pl