Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

witam w nowym watku...

Polecane posty

witajcie - postanowilam rozpoczac nowy watek bo na starymnikt mi sie nie dopisal. I wcale sie nie dziwie!!!! Pelno tam wyzwisk i oskarzen - ale sama do siebie zero zarzutow sie dowiem. A co mam sobie zarzucic?PEWNA NIEWIEDZE - o czynach brygidek. I wiecie o wielu czynach brygidek nie tylko o tym, ze dzieci zabijaja. Nie - w moim wypadku o rodzinie nie wiedzialam i o tym, ze porozdawaly krzyze na 2, 3 skrzydla wszystkim tylko nie mnie. I ze nawet nie zasluzylam na rodowod od Alakok. Nic. Ze mam glowe ograna Grabarka, oddana na Wawrzynca - 8 razy, na Skarbka, Adolfa, sw.Elzbiete, wilka, okradziona i zdemolowana przez parlament brytyjski i wiecie za Kohla to jeszcze ten Lepper mial szanse na cokolwiek a dalej? Za Schrodera to juz w ogole. Oni do dzis nie poczuwaja sie do niczego za brygidki. A ten Adolf? Czy on mial wszystkie klepki na miejscu? I to wszystko z nazwiska? I tylko tyle? I koniec. Bo wiecie Niemcy 2012 to ADOLFOWI dadza wygrac proces z brygidkami, taki nieszczesliwy, a mnie nie.BO NICZEGO W ZYCIU NIE OSIAGNELAM. Z KEVINA brygidek wiecie. I powiem wam - ja niczego w zyciu nie osiagnelam i mam ZLA OPINIE , a Adolf osiagnal znacznie wiecej i ma dobra opinie. Nie ma co. A jeszcze bym wam cos napisala, ale nie napisze i ZA TO ta paczka moja i prosze mi to przyslac i nie pierdolic mi o rodzinie jak w Niemczech nawet Kohl mial dziecko w burdelu i wiecie jak maz katechetki nie ma dzieci to niech se w burdelu zrobi jak Kohl bo Schroder mogl adoptowac a on se musial zrobic. Z prostytutka. I chyba mial corke. Dali mu pozniej jakas zone. Bo jak wyglada wladza w Niemczech. Tak. Cos soba prezentujesz to rodzine Ci wrecza, a w Polsce? Sprobuj to samo. Ale tyle to was moze ja rozwalilam.Ale wygladacie - polityk musi byc MORALNY, a oni? Na koniec sa. BO kto to jest polityk? Jak dojdzie na maksa to rodzina. A w Polsce? i tyle. GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Jeszcze wam napisze co sadze o Zielonych Swiatkach - bo wszystko przez nich. Powiem wam nie napisze o nich nic zlego . Ogolnie sa dopuszczeni tylko czemu tam kazdy robi CO CHCE. Jednak sa w tej Polsce. To powinna byc zorganizowana grupa, a tu KAZDY ROBI CO CHCE. Katolicy kradna im figury. Takie rzeczy sie dzieja. Jakie oni maja prawo do POLOWY figur to tez nie wiem. Rodowod od sw. Jana Ewangelisty gowno, sik - chybascie oszaleli. Ale to tak mozna - Pan Jezus tez sie tak ogral. No ale on wiedzial w jakiej byl sytuacji a polski katolik? Dziekuje bardzo. Widzial jakie mial szanse na swoja stala prace, a w Polsce ci co tak sie poogrywali to po co to zrobili? Co rzadzic chca calym swiatem? I wiecie kiedys to bylo slawne - Niemcy na stala prace roslina, zwierze. Polska gowno i sik i za to byl Adolf. Jak on lecial. Jak Zbigniew Herbert. Ale OMC a on tylko 1 rzecza inaczej i takiego spustoszenia az nie zrobil. A ja w szkole zeby byc normalna z tym krzyzem na scianie, nad tablica to tylko Herbert i mi go wytlumaczyc i tylko tyle. ANI TYLE. Bo mnie tak rozkradli, ale po co sie dalam. To sie nie wolno dac. No wiecie co - opisalam wam te oddania. A co mialam do gadania jak parlament brytyjski na sw. Brygide Szwedzka ukradl mi kredyt i rosline do banku. Co mialam zrobic? A jaki mialam wplyw mialam na porwanie, na zmiane daty, miejsca urodzenia, poogrywanie krzyzami rodowodymi - jaki wplyw mialam na to albo na to, ze Miroslawa SZ. w sekcie robi sobie co chce i wiecie ZA TO SIE FENOL nalezy a nie mnie. Jakbym byla w sekcie. I wiecie jakie sa te polskie Zielone Swiatki - Miroslawa miala stac o OJCOW PUSTYNI i jak ona byla posluszna sekcie? Ona mi nigdy nie da rady. A tam ojcowie pustyni - a czemu nie? Bo ja jej sie nie dam jak pojdzie do sadu - Bonie tez. I jak ktos jej rozwalil grob to ja nie przyjde na kolegium za ojcow pustyni - ja tylko to napisalam - ona nie stala jak nalezy bo trzasnela cala rodzine. Ja sie nie dam. A ten jej maz jest szurniety tak jak ona. Trafil swoj na swego. I cos bym wam jeszcze napisala ale to SZKODA SLOW. Paczka moja jest za rodowod i to jaki? I jak bedzie trzeba to opisze wszystko NA KAFE jak sobie rzadzi sluzba liturgiczna czy rodzina krolewska. Tak jest ta paczka - od tak pokrzywdzonych osob. Moze i wszystko klony no ale... i wiecie zamiast Niemcy jeden klon to Polska jeden klon, Niemcy od razu do piekla, Polska tez z tymi klonami i tyle z Adolfa. Oooo Adolf - jaki dobry. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :(

I wiecie zawsze bylo ze jak to mozliwe - produkty niemieckie roslina zwierze to jest nizej niz gowno, sik polskie.No do konca tak nie bylo,ale kazdy wolal to gowno i sika polskiego i Jana Ewangeliste niz Niemcow - a tak wysoko produkcje mieli i produkty. Bo ja tylko patrze takie rzeczy wiecie. I tak sie zrobily te techniczne rzeczy i dobrzy w tym sa. Takie cos. I to zawsze bylo NIZEJ niz Polska. I tak oni Hitlerem na wojne ruszyli w sumie, ze to powinno byc wyzej niz rodowod. Ich praca jakby. No wiecie wojna to stal, to armaty,bron. Hitler to jedna sprawa, a oni zamierzali produkowac material i tak sie utrzymywac wszedzie np. armia. Jakie mieli szanse na to? Gdyby ten Hitler tez tak myslal. I jak oni przegrali? Rozumiecie to? Bo mieli DLA SIEBIE bardo duzo racji, ze wszystko warte zwierze roslina a tu wodz jeszcze i co dalej? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ja chce moja paczke za wojne Niemcow - roslina zwierze i RZYMSKIEGO WODZA Adolfa Hitlera co prawda jak do wladzy doszedl to jeszcze rzymski nie byl, ale wiecie czemu nie? Za chwile juz PRAGNAL byc rzymski. I wiecie - to jeszcze tez nie byloby najgorsze rozwiazanie bo NORMALNIE jakby chcial rzymski byc to wiecie rozwali Rzym. I nie ma Rzymu. To wzial i rozwalil Warszawe I TO KIEDY? ZEby nie podpadlo o co mu chodzilo.I tyle. A czemu nie rozwalil Rzymu. Bo ja w ogole nie mam racji z ta ksiazka. W OGOLE. W OGOLE.Gowno sik - tlen i konto w banku to ja i tyle. I ja nie mam racji. Naprawde :( GDZiE JEST MOjA RENTA????!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :(