Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suknia biała z czarnym motywem

Moja Piekna, jakze pieknie Ci w sukience...

Polecane posty

podziw bierze, gdy człek patrzy na Twe zgrabne, opalone nogi niczym nieprzysłonięte, nagie jak prawda o tym, ze ja kocham Ciebie:) podnieciłem sie :classic_cool:

czy zatanczysz dla mnie w tej zwiewnej szacie, Kochana?:) a najlepiej jak zrobisz mi striptiz , zaloz pod spód czerwona koronkowa bielizne :) ja przebiore sie za arabskiego szejka :classic_cool: szejka jeszcze chyba nie miałas :D;)

Gość Audi a1
i już musiałeś zepsuć tym co napisałeś na końcu. Niech ci striptiz zrobi jakaś kurva

Gość cisco_kuperek
np. nimfetka z showup :)

Gość Piękna Ksieżniczka karmi piesk
podniecasz sie i nic z tego nie ma, juz 100 powinno byc:classic_cool: albo jedno, tak obniecywane; } streeptize robisz Ty nawet jako radża:D ja moge byc niczym księżniczka Szeherezada;) w tiulowym stroju arabki;) no problem.

Juz mozesz cwiczyc Kochany;) do lustra i koniecznie postaw kołnierzyk koszuli w trakcie to bardzo sexy;) Miłej nauki streeptizu;) Moze sie doczekam przed koncem swiata:classic_cool:

Gość o Qrcze
niedawno przechadzałam się przed domem wyrzucając śmieci w białeś sukience ledwo zakrywającej to co powinna zakrywać i też mam opalone nogi :D

Juz mozesz cwiczyc Kochany;) do lustra i koniecznie postaw kołnierzyk koszuli w trakcie to bardzo sexy;) Miłej nauki streeptizu;) Moze sie doczekam przed koncem swiata:classic_cool:

Gość o Qurcze pieczone
Własnie szłam niedawno w białej sukience a pod spodem miałam czerwone majtki:D z koronką po bokach moze to ja?

ja mam Ci robic striptiz?:D dobre sobie :) to kobieta robi striptiz facetowi, nigdy odwrotnie ;) chyba ze jakis gej, to tak ;) a ja gejem nie jestem :p jestem typowym samcem alfa i oczekuje od mojej Ukochanej ostrego striptizu z tańcem brzucha w rytm muzyki arabskiej :p zrobisz dla mnie?;)👄

Gość Piękna Księżniczka z pieskami
A ja kobietą Omega:) i to dla mnie facet robi streeptiz najpierw kreci bidrami i rzopina guziki stawia kołnierzyk, kreci krawatem wokół siebie, kółka, rzuca w kąt i tak dalej:D

zrobie Ci striptiz jak napiszesz do mnie na gg ;) wchodzisz w to?:classic_cool:

Gość Piękna Księżniczka z pieskami
ja cche w noc poslubną:D Musisz sie postarac, cwicz juz dzis, dziekuje👄

nawet nie było oswiadczyn, a Ty mi tu o nocy poslubnej :o zeby był slub, musi byc rozmowa ... szczera, taka byłaby najlepsza :) o Nas, Kochanie:) ...o naszej wspólnej przyszlosci ... musimy wyznaczyc sobie granice (znajomi- tak, gachy z portalu randkowego - nie, itp);):p napisz Kochanie , omówimy wszystko 👄 moje gg: 44182015 czekam...

Gość o Qrcze
masz tylko 3 latka wg GG :D i jestes z Kaszub