Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gofer z truskawka

Imie dla chlopca, jakie imiona maja Wasi synowie?

Polecane posty

Gość gofer z truskawka

Witam Za niecale 4 tyg. urodzi sie nam synek Moj narzeczony uparl ze bedzie Tomus, ja nie jestem pewna bo moj brat juz ma tak na imie.. Czy dajecie dzieciom imiona ktore juz sa w rodzinie?

denerwuje mnie kopiowanie imion w rodzinie, dlatego tego nie robię. mam syna Bartosza. Tomek jest ok, fajne imie

jeśli twój brat ma tak na imie, to ja bym zrezygnowała z tego imienia, pomimo że mi sie podoba

Gość gofer z truskawka
no wlasnie to jedyny przypadek kopiowania;)tak zadne sie nie powtarzaja.. dodam ze moj brat sie cieszy ze bedzie ojcem chrzestnym malego Tomcia, bo oczywiscie moj narzeczony juz wszystkim powiedzial ze bedzie Tomek;)

Gość flora pro aktif
najważniejsze zeby Tobie sie imie podobało, mnie osobiscie kopiowanie nie przeszkadza.

Gość mój synek ma RODZINNE imię
STAŚ;)

Gość do jeronimo
A dlaczego nie? Ja mam corke, ale dla mnie na pierwszym miejscu jest imie Eryk dla chlopca. Na dalszych pozycjach sa: Seweryn, Artur, Rafal, Sebastian, Tomasz :)

Myśmy też długo myśleli.... ALe nie chcieliśmy imienia które jest już w naszych rodzinach. I dlatego zdecydowaliśmy sie na najbardziej popularne imię w Polsce - czyli Jakub :-) No może pół Polski je nosi ale w naszych rodzinach nie ma ;-) I nigdy jeszcze nie było :-) Najważniejsze żeby tobie/wam się podobało. W sumie to nie jest takie ważne czy ktoś w rodzinie już takie imię ma. Macie jeszcze 4 tygodnie. Może coś wymyślicie :-)

o ile imiennik nie ma nic przeciwko, to w porządku W mojej rodzinie dwa razy skopiowali imiona i rodzice imienników mieli żal, dlatego ja mam złe z tym doświadzenie.

Gość Kamillkall
Mój ma Filipek, Tomek tez mi się bardzo podoba, ale mąż tak ma na imię:) A Twojemu bratu pewnie pochlebia,ze chrzesniak bedzie miał to samo imię co on )

Gość olalallalala
nigdy ale to nigdy nie kierowala bym sie w wyborze imion moich dzieci tym czy ktos z rodzicy nosi takie imie , nie interesuje mnie to ze ciocia wujek brat , kuzyni maja takie czy inne imiona , moje dziecko bedzie mialo takie imie jakie mi i mezowi sie podoba bezwzgledu na to czy ktos nazywa sie tak samo, co wogole za glupota haha

Gość olalallalala
a nawiasem mowiac imie Tomasz super :D moj brat tez ma tak na imie , fajne w imieniu tym jest to ze ma zastosowanie dopasowane do wieku np mały Tomuś Tomcio, Tomeczek , straszy Tomek , dorosły Tomasz, tak samo jets np z Krzysztofem , Bartoszem i wieloma innymi imionami

Gość multimedia
moj jest Kamil ale podobaja mi sie jeszcze: Benjamin, Julian, Emilian

Gość gofer z truskawka
z drugiej strony cieszy mnie ze to moj facet wybral..a nie ze jest mu obojetne jak bedzie mial nasz synek na imie, nawet juz do brzuszka sie zwraca jak tam Tomus;) mysle ze to w jakis sposob tworzy magiczna wiez;)

Gość ineqzaa
Wiktorek - od zawsze tak chciałam nazwać mojego syna pomimo protestów mojego męża. Poszłam na kompromis i imię dla drugiego potomka wybierał będzie mój mąż z tym, że pewnie drugiego potomka nie będzie bo na dwójkę nas zwyczajnie nie będzie stać.

Gość mój syn ma na imię
Grzegorz, uważam, że to jest najpiękniejsze imię męskie, ale głównie dlatego, że takie samo nosił mój tatuś, który zginąl w wypadku jak miałam 14 lat, a bardzo go kochałam i od zawsze wiedziałam, że jak będę miała syna, to będzie miał na imie Grzegorz.

Gość moj syn ma na imie
Arkadiusz Arek, Aruś

Gość pomydor
Ja plci keszcze nie znam,ale z meskich podobaja mi sie jedynie karol i emil. emil to by bylo tak jak kot moich rodzicow,ale chyba na to kichne i tak dam

Mój ma Kornel. Jakbym miala drugiego syna to byłby Kajetan. Co do imion w rodzinie to córka ma imię po prababciach. Do reszty chcieliśmy żeby się nie powtarzało.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooo
mój jest Maksio (Maksymilian)

Moj jest Antoś. Ja chcialam Mikolaj, ale maz sie uparl i zostal Antek.Dzis patrzac na synka nie wyobrazam go sobie z innym imieniem.

Gość ja mam dwóch synków
starszy to Wojtek a młodszy Bartuś (Bartosz choć ja wolałabym Bartłomieja, ale mąż zadecydował).

Gość gdsgsdgsdgsgdsg
Dominik A następny będzie Sebastian albo Adaś.

Gość asiak2824
a moj synek ma na imie Kornel

Gość i tak i nie.
mój synek ma na imię Karol

Gość kasion
a ja mam Adasia:)