Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuu plaksa beksa

Moj pierścionek zaręczynowy....:(((((((

Polecane posty

Gość buuu plaksa beksa

zniszczyl sie :( tzn,. moj maz nie zaywazyl ze trzymam jeszcze reke na zewnatrz i zamknal mi na niej drzwi od samochodu, szczescie w nieszczesciu mialam pierscionek na dloni i palce mam cale, ale uderzenie spowodowalo ze sie caly wyial i pekl, byl kupowany lata temu i to jeszcze w innym misescie i jak poszlam do ljubilera zapyac czy mi go naprawi to powiedzial ze to nie ma sensu bo to by sporo kosztowalo bo caly trzeba od nowa formowac i to recznie bo oni takieo modelu nie maja :(:(:( wiec powiedzial zebym wybrala jakis z ich oferty i przeloza mi do nieo brylancik no i sie zgodzilam bede o miec za tydzien z moim kamyczkiem ale to juz bedzie calkiem inny pierscionek, niby podobny, moj maz twierdzi ze duzo ladniejszy, ale mi jest tak smutno jakos :(:(ech tyle wspomnien i tyle lat go mialam na dloni, niby teraz mam obraczke i ona jest najwazniejsza, ale jednak...mam nadzieje ze ten tel polubie i bede traktowac jak zareczynowy

Gość buuu plaksa beksa
wiem niby tak bo gdybym nie miala pierscionka to masakra...ale jadnak :(:(

Gość moskitooos
Pamiętaj że pierścionek to TYLKO rzecz, symbol. A to co symbolizuje powinno być między wami, w życiu. I o to trzeba dbać. Nie o pierścionek.

Gość buuu plaksa beksa
wiecie ze ja z tego wszystkiego nie za bardzo pamietam jak on bedzie wygladal...ech

Gość TakaONA89
Nie dziwię Ci się że Ci smutno bo ja też byłabym zmartwiona, jednak najważniejsze to to że masz palce całe :D mogłabyś nawet nie mieć na czym nosić tego pierścionka ;p do nowego też się przywiążesz ;)

Gość notatkiozyciu.pl
martwić się jakimś kawałkiem metalu z kamyczkiem? na łeb upadłaś!

Gość ech duperele
ciesz się, ze rękę masz całą - z drugiej strony dziwne, ze pierścionek w ręku nosisz - pierścionek w drzwiach zostaje, a ręka nie... Ja jestem męzatką ,obrączka mi lata na palcu bo schudłam 10 kg i nie noszę jej juz od 3 lat i nie płacze.

Gość NAJDFG
ciekawe..ja bym chyba myślała że pierścionek spełnił tu swoją rolę: ochronił cię i twoją dłoń jak było trzeba.Myślałabym o nim z sentymentem i traktowała oczko jako "duszę" tego starego pierścionka:)

Ważniejsza od pierścionka jest obrączka ślubna, bo to ona stanowi na prawdę symbol wspólnego życia. Nie martw się...szczęście w nieszczęściu, że ręka cała ;)