Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna mloda 22l

seks w noc poslubna

Polecane posty

Gość panna mloda 22l

Witam, dobrze znamy swoje ciala z narzeczonym, robimy w zasadzie wszystko poza seksem fiutkowo-cipkowym. Dziewica sie nie czuje juz od dawna, ale z tym postanowilismy zaczekac, by ucznic nasza noc poslubna jedyna i niepowtarzalna ( nie piszcie mi ze nie damy rady bo ranek jest dlugi, poprawin nie robimy) moj problem wyglada tak ze wypadaja mi wtedy plodne, nie moge brac tabletek, a ten pierwszy raz chcialabym poczuc go na zywo i do konca wiec odpada gumka i stosunek przerywany, co radzicie?

Gość recepta na wszystko
Przełożyć datę ślubu o tydzień.

Gość gfddfddddddddddddd
Są środki plemnikobójcze, różne globulki.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
panno młoda masz na imię Kasia? :P

Gość gumbas
trudno,jak wpadka,to wpadka,w koncu z mezem,nie ma tragedii

"moj problem wyglada tak ze wypadaja mi wtedy plodne" Obliczyłaś? "nie moge brac tabletek" Bo? "a ten pierwszy raz chcialabym poczuc go na zywo i do konca wiec odpada gumka i stosunek przerywany, co radzicie?" No ja radzę Ci zastosować metody naturalne, a jest ich kilka. :classic_cool: 1. Na 15 minut przed stosunkiem musisz połknąć 15-20 os. Użądlą plemniki i ciąży nie będzie. 2. Włóż do pochwy kawałek cytryny. Kwaśne środowisko zabija plemniki. :classic_cool: 3. Wysmaruj pochwę krokodylim łajnem. Jest mechaniczna bariera dla plemników, bo ma gęstą konsystencję. Do tego obniża ph i dlatego plemnikom nie sprzyja. 4. Zaczniej narzeczonego karmić niedojrzałą papają. Kilka kilogramów dziennie i kto wie, może do czasu ślubu będzie już strzelał ślepakami. 5. Jest jeszcze metoda duchowa. :classic_cool: Twój narzeczony musi siłą woli zamknąć nasieniowody, żeby nasienie nie wydostało się na zewnątrz. No ale wtedy wytrysku nie poczujesz. :classic_cool: Także jak widzisz wybór masz naprawdę duży. :classic_cool: 🖐️

Gość patrycja nie dziewica
no sie usmiałam własnie dlaczego nie możesz brac tabletek?

Gość triu
śmieszą mnie takie topiki :D pigułki nie chce, gumki nie chce, tego nie, tamtego nie, a bzykac sie chce :D

Gość gość
Ja jestem 35 lat mezatka. Kocham i mam kochajacego meza. W noc poslubna zdecydowalismy, ze maz spusci sie sperma w cipke i ...jak zajde w ciaze no to ok. Nie zaszlam. Owszem mamy juz corke i 2-je wnuczat ale corka urodzila sie poltora roku po slubie...wiec tego sexu bylo duzo z wytryskiem w pipce, na brzuszku, w ustach. Tak tak ja i teraz chetnie to robie bo maz lize lechtaczke a ja jak dochodzeto lubie jak moj skarb trysnie mi a ja to polkne. I jestem przy zdrowych zmyslach. Mam 57 lat z wygladu gora 45. Sex to podstawa trwalosci zwiazku.