Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulkakoszulkatokulka

koszulki z własnym nadrukiem - znacie??

Polecane posty

Gość ulkakoszulkatokulka

Mam pytanie, gdzie w internecie można znaleźć stronę, na której zamawia się koszulkę z własnym nadrukiem, ale tak, że podaje się link do tego co chcemy, żeby było nadrukowane. Mnóstwo jest stron, z takimi usługami, ale wtedy trzeba wybrać jakiś z już gotowych, tych co są na stronie. A naprawde nie chce mi się sprawdzać każdej z tych stron po kolei...Może nacie jakąś? ;)

Gość miss kafee
ja mam

Gość miss kafee
bo jestem sweet i naj naj naj

Gość 66666666666666
Ja mam swoją firmę która zajmuje się właśnie nadrukami na koszulkach.Jeśli chcesz to mogę dla Ciebie wykonać nadruk i tak dalej.

Gość ulkakoszulkatokulka
a podasz link do strony?

Gość KatarinaEKO
Ja zamawiałam na zobaczsam.pl i jestem bardzo zadowolona.

Gość Sebo4545
Witaj! Spróbuj sobie stworzyć projekt na www.koszulkomat.eu. Intuicyjny kreator koszulek, bardzo łatwy w obsłudze. Poza tym, kontakt ze sklepem też ok, sprawny i szybki. Koszulki wysyłają praktycznie z dnia na dzień.

Gość gość
Wystarczy napisać to takiego sklepu czy wykonają ci koszulkę na zamówienie myślę,z ę to nie powinien być problem.

Gość Selena1818
Kupiłem 3 miesiące temu koszulkę z oferty sklepu www.fabrykakoszulek.com . Zainteresował mnie oryginalny wzór i możliwość dodania do niego moich rozwiązań. Brak wad jakościowych, nie ma wystających niteczek, elegancko zapakowane, dostałem cenę obniżoną o około 20% chyba po rejestracji, a i jeszcze wzór, ani kolor nie zniszczył się, chociaż co 3 dzień mam t-shirt na sobie.

Gość teribi
Uwielbiam koszulki z własnymi wzorami! Znam się trochę na grafice, więc nie dosć, ze są ładne, to mam takie TYLKO JA :D Zawsze zamawiam na www.sferakoszulek.pl - taka jakosć za taka cenę tylko u nich, przynajmniej nigdzie nie znalazłam podobnego stosunku jakość/cena

Ostatnio szukałam tego typu strony bo chciałam kupić swojej siostrze na urodziny koszulke. Niestety nie mogłam nigdzie znaleźć takiej jakiej szukałam więc postanowiłam zrobić koszulkę na zamówienie. Po niedługich poszukiwaniach zdecydowałam się na stronę https://ideashirt.pl/ Jestem zadowolona z zakupu koszula przyszła do mnie szybko, a materiał i nadruk był dobrej jakości. Ale co dla mnie najważniejsze moja siostra bardzo się ucieszyła z tego prezentu