Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodamama22l

Zachowanie mojego narzeczonego.

Polecane posty

Gość pysiata
mishokam a macie dzieci ja tez jestem 11 lat po ślubie mamy 2 dzieci bywało różnie ale jak bym była tak zgłaskana jak twój mąz to bym nie wytrzymała oczywiście mąz jest czuły przytula mnie oczywiście zawsze pamieta o rocznicy ale te kartki w skrzynce to dziecinada

Gość mishokam
Mamy syna 5 lat. Nie uważam,żeby mąż był zagłaskany. To że od czasu do czasu znajdzie kartkę to nie jedyny sposób wyrażania uczuć. To że mu np kupię gazetę,którą lubi to też zrobienie czegoś dla niego. Mam znajomych którzy są 20lat po ślubie i nadal chodzą za rączkę.

Gość pysiata
a co on robi dla ciebie

Gość pysiata
może różnica wieku ja mam 33 lata może jesteś młodsza my też jesteśmy czuli i to sobie okazujemy ale jak bym mężowi napisała kartkę to by mnie wyśmiał ile ja mam lat sory że tak się trzepiam tych kartek

Gość mishokam
Napisałam wcześniej. Przede wszystkim daje mi czas dla siebie,żebym mogła po prostu usiąść lub się położyć i odpocząć. On gotować nie umie,ale np jak jestem zmęczona to po prostu zamawia coś do jedzenia :) Masaż też mi zrobi,bo tego że zawsze mnie wieczorem przytula,to nie liczę,bo to taki wieczorny rytuał :)

Gość mishokam
Różnica wieku jest. Jestem starsza 2 lata :)

mishokam, nie przejmuj sie pysiata pierdzieli od rzeczy i tyle. moj maz jest podobny do Twojego. Jak np mam okres ( on to uwaza za chorobe) to kaze mi sie klasc do lozka i odpoczywac a on wtedy wszytsko robi :) niestey jak pracuje to ja musze ruszyc swoj tyleczek nawet wtedy :(

Gość pysiata
to różnica niewielka może róznimy się charakterami ja bym nie wytrzymała za słodko tam u was poprostu

Gość rowniez mama i zona
Nie rozumiem, jak kobieta moze sie zaniedbac przy dziecku, w domu. Ja tak nie robilam. Ale nie musze chodzic po miescie z wywalonymi cycami, krotkiej kiecy i z pepkiem na wierzchu i tapecie na twarzy-deziwne macie pojecie seksownego ubioru i wygladu :P Zreszta nie podoba mi sie moj brzuch po ciazy, nie jestem juz nastolatka, zeby sie tak ubierac (choc kiedys, nie powiem, nosilam krotkie kiecki, czy biodrowki). Wystarcza dopasowane dzinsy, jakas ladna bluzeczka eksponujaca piersi (ale nie wyzywajaca), czy sukienka, delikatnie podkreslona uroda i tez mozna wygladac seksi.

Gość pysiata
jagoda369 jak byłaś w ciaży to też lezałaż do góru dupką bo co chora byłaś to nienormalne jest

Gość mishokam
Jagoda - za stara jestem,żeby się przejmować. Pysiata każdy jest inny-na szczęście ;)

pysiata, nie chodzi o slodkosc tylko o to , ze oni bardzo dbaja o siebie nawzajem i to jest wlasnie tajemnica udanego zwiazku ktoremu wtedy nie straszne inne baby z wywalonym na wierzch biustem. :) Bo taki zwiazek wszytsko przetrzyma.

pysiata jagoda369 jak byłaś w ciaży to też lezałaż do góru dupką bo co chora byłaś to nienormalne jest" owszem lezalam ale nie caly czas. Maz staral sie jak mogl zeby mnie odciazyc np kapal i kaldl starszego synka do spania, przynosil mi obiad od malay , wywyieszzal pranie itp oczywiscie to wszytsko robil jak nie chodzil do pracy przez zime ale jak zaczela sie wiosna to poszedl i musislam wszytsko sama robic, no chyba ze byl weekend.

Gość mlodamama22l
nie uwazam siebie za cholernie niezadbana, kapiele itp a dokladny makijaz to robie codziennie, i ubieram sie tez czysto i jak to po domu.

Gość mlodamama22l
kiedy gdzies wychodzimy np do sklepu choc nie jest to czesto to robie sie na bostwo, ale malo takich ,,wypadow"