Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlksdjkfl

Jakie macie wykształcenia a gdzie pracujecie i ile zarabiacie ok

Polecane posty

Gość vagotka
Ja nie chodziłam na praktyki, pewnie stąd taka decyzja że mnie odrzucili. Brak doświadczenia jest czymś najgorszym. Lepiej wziąć kogoś mniej wykształconego, ale mającego już o czymś pojęcie niż na odwrót. Tzn, nie pochwalam tego, bo nie sądzę że nie byłabym w stanie się wdrożyć i nauczyć, co za problem, każdy kiedyś zaczynał, ale pracodawca woli na JUŻ kogoś doświadczonego, nie musi bowiem zajmować się nauczaniem. I tak koło się zamyka, a ja moim papierem mogę podetrzeć sobie co najwyżej zad.

Gość jkrtghwyognqie4
średnie z maturą,teraz juz wiem...hehehehe

Gość dlksdjkfl
ja poszłam na praktyki juz na całe wakacje po pirwszym roku, a na uniwerku dziennie studiowałas?

Gość kdfckjzdbg
vabbe come ti pare a te...invidia una brutta bestia si dice in italia :) ciao ciao :)

Gość sggrrtgdhftjuy7
mgr resocjalizacji, w biurze w księgowości 2400,00 (wiem fart : D )

Gość jkrtghwyognqie4
średnie z maturą:),dodam jeszcze tylko,że poziom szkolnictwa wyższego w takim razie jest ....żenujący:D

Gość średnie z maturą
kdfckjzdbg niczego ci nie zazdroszcze chyba ze wyobraźni:-) buziaczek

Gość lksrdt57676
18:40 [zgłoś do usunięcia] kdfckjzdbg dentystka okolo 10 tys euro na miesiac bo nie mieszkam w polsce to na zlote bedzie okolo 40 tys :D:D:D:D aty myslisz ze my na marsie mieszkamy i nie wiemy ile zarobi dentysta???????

Gość zielona malpka
wyzsze, grafik 2500

Gość średnie z maturą
ja uwielbiam takie tematy:-)

Gość vagotka
dlksdjkfl - nie, zaocznie, ale chyba wiesz że studenci zaoczni i dzienni mają dokładnie takie same egzaminy, więc nie ujmuje mi to wiedzy. Mój błąd to praca zamiast w kancelarii, to na zadupiu, gdzie musiałam ciułać kasę na studia, ale takie życie. We Wrocławiu nie miałam szans zamieszkać i za darmo czy półdarmo praktykować.

Gość gdfgds
podajcie brutto czy netto?

Gość średnie z maturą
oczywiście że brutto hahahahahahahaha zaraz spadne z krzesła;-)

Gość średnie z maturą
brutto lepiej brzmi hahaha

Gość hehehehe to dobre 65
studia: turystyka i rekreacja (licencjat) , praca: bibliotekarka (jestem w trakcie uzupełniania wykształcenia), płaca: 1400 zł na ręke

Gość średnie z maturą
śmieję się też zawsze netto podaje automatycznie bo podatek odprowadzam i z przyzwyczajenia ;-)

Gość vagotka
U mnie w mieście najwięcej można zarobić 1500 i to w porywach, ja nie wiem co to za kraj :(

Gość średnie z maturą
ale przypomniała mi się zabawna historia..z tym podawaniem zarobków netto i brutto;-)

Gość dlksdjkfl
wiesz ale ja mam dwie znajome ze studiów prawniczych na UWr ale wieczorowe, tam chyba macie szkoly prawa austryiackiego, zrobily to , znały 3 jezyki i kursy z p. miedzynarodowego i jakies tam kursy miały i wyjechały do austrii i tam maja fajne prace

Gość lksrdt57676
SDFTGHJKLYXCVBNM;:DFGHUJIK:;JHGFCX VBNM;:-;MNBVCXFTRZUIOP-:;MNBVC BNM;:

Gość średnie z maturą
vagotka jest ciężko teraz fakt, ja chcąc znaleźć gdzieś etat też bym pewnie tyle dostała przynajmniej na początek--

Gość jak na brutto to bedzie
6000 brutto - kupiec, wyższe

Gość vagotka
kochana, ja trzech języków to na pewno się nie nauczę :( Studia skończyłam już z 7 lat temu. Nie stać mnie nawet wyjechać do dużego miasta, siedzę na zadupiu a w sądzie i prokuraturze nie ma w ogóle wolnych etatów, więc nie wiem co mnie czeka :( Tyle lat ciężkie nauki i zostałam robolką :( Powodzenia Ci życzę.

Gość średnie z maturą
jak na brutto to bedzie w W JAKIEJ FIRMIE? ja kiedyś na tym stanowisku mogłam dostać tylko 3.000 w jednej z sieci hipermarketów.

Gość średnie z maturą
bo prawda jest taka,że tych "prawników" bez aplikacji szczególnie to jak psów dzisiaj.

Gość dlksdjkfl
no niestety aby być kimś po studiach prawniczych należy najpierw zainwestować sporo kasy, ja tez startowalam na prawo ale sie nie dostałam, na wieczorowe nie było mnie stac , zreszta nie stać byłoby mni na aplikacje, bo te kolezanki po aplikacjach wyjechały , miały kase na kursy jezykowe, w trakcie studiów płaciły sobie za jakies szkolenia w hotelach i 7 dniowe kosztowało np. 1400zł, dla mnie to nie byloby mozliwe, gdyż aby się wybić po studiach prawniczych nalezy sporo kasy zainwestowac, ja sie ciesze ze jestem ta sekretarką

Gość vagotka
ja też bym się cieszyła z bycia sekretarką, wyżej już nie mam co aspirować :-O Ja harowałam na studia za granicą, potem po powrocie opłacałam je i w międzyczasie pracowałam po prostu w sklepie. Szkoda że nie docenia się ludzi którzy naprawdę coś chcieli i sami się starali, mam kolegę który miał bogatych rodziców, mieszkał sobie w wynajętym mieszkaniu we Wrocławiu i tam się właśnie dokształcał za nie swoje pieniądze itp. Teraz pewnie ma super pracę, ale czy sam by do tego doszedł? Nieważne, nie ma się co użalać 🖐️

Gość cudzysłów
wyższe niepełne - prawie 3 tyś