Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumowiczka 000001223

co osiagnelam majac 30lat

Polecane posty

Gość dlaczego tak twierdzisz Blumen
? :)

Gość mama 2001
chorzy jesteście

Gość dlaczego?m
co złego w podsumowaniu etapu życia?

Gość mama 2001
mam skończoną30,3dzieci,pracuję,studiuje i mam po co żyć

Gość afjhy677
zyj baw sie i nie czekaj na ksiecia z bajki moj a rada:(

Gość gość
"Jednak uważam, że każda kobieta podświadomie gdzieś pragnie znaleźć tego swojego mężczyznę życia i mieć z nim dzieci, to nie jest tylko presja otoczenia czy mentalności w Polsce, kobieta po prostu na pewnym etapie swego życia tego pragnie." hahahaha co za bzdury, w takim razie nie jestem kobietą :)

Gość gość
"Jednak uważam, że każda kobieta podświadomie gdzieś pragnie znaleźć tego swojego mężczyznę życia i mieć z nim dzieci, to nie jest tylko presja otoczenia czy mentalności w Polsce, kobieta po prostu na pewnym etapie swego życia tego pragnie." buahahahahahaha toż to okaz wybitnego inaczej człowieka hahaha mam 30 lat , partnera i od 20 lat wiem że dzieci nie chcę :D :D :D rozumiem że po 40 pewnie zapragnę hahahahaahahaha ale żałość wynika z Waszych płytkich myśli :) ale rozumiem cóż można oczekiwać po "matce polce"

Gość gość
ja mam skonczone 30 lat , dziecko(ciagle pytania czemu tylko 1), męza, prace dom, a czuje sie juz starom, prawda jest taka ze treaz chyba wygladam najlepiej w calym swoim zyciu, sexi, wszystko jest ok, ale wydaje mi sie,ze to juz duzo lat jak dla kobiety, a czlowiek bardziej sie dobija tym jak czyta niektore rzeczy, artykuly itp, wszedzie kremy na zmarszczki, wszedzie jakiej bilanse---co po 30---co macie a czego nie-----porazka, facei im starsi tym lepsi a kobiety po 30 traktowane sa niezbyt, nie wiem ale mam takie odczucia

Gość gość
oczywiscie wkradl sie bład lietrowy czuje sie juz STARO bo zaraz mnie tu zjada, a ja po polskim jestem:D