Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soczkowa1

Nerwica lękowa oraz natrectw - ktoś to ma ?

Polecane posty

Gość soczkowa1

Ktoś z was cierpi na nerwice lękową oraz natręctw ? Cholera szlak mnie trafi co umysł potrafi zrobić z naszym ciałem ....

Gość gieniatoja
ja mam nieraz natręctwa:/Mycie częste rąk a ty?

Gość soczkowa1
lęki przed ludzmi - skupiskiem ludzi - mycie rak rowniez po wszystkim - obrzydzenie od kielbasy ktora przelezy ponad dobe w lodowce- juz mi sie wydaje do wyrabania - natręctwa z chorobami u bliskich ciagle wracaja mi te durne mysli, - boje sie samolotow latajacych niedaleko domu - za kazdym razem wydaje mi sie ze przypierdzieli kolo nas lub w dom... cala masa tego

Gość gieniatoja
u nie to jest z nerwów ,bo mam ciężką sytuację w domu,nie wiem jak się tego pozbyć

Gość soczkowa1
szczerze? psychiatra i tylko leki

Gość gieniatoja
nie mogę się upjać co wieczór...a to mnie tylko uspokaja:(

Gość soczkowa1
normalka tez tak mialam ale to zla droga.. Kazdemu sie wydaje ze psychiatra to niewiadomo co . nerwica w kazdej postaci to choroba 21 wieku. Idz pomorze ci

Gość wheidfhw
łączę się z autorką w bólu :( ale ja do psychiatry nie pójdę.

Gość gieniatoja
już raz byłam,ale z powodu uzależnienia od czegoś...mało mi pomogła szczerze mówiąc

Gość soczkowa1
tak samo mowilam kiedys:) ale meczylam sie z tym wszystkim prawie 8 lat :) czulam sie jak JA od kiedy bralam tabletki i zaczelam korzystac z psychoterapii .. Dzis finanse na to nie pozwalaja a na tabletki ciaza i wszystko powraca ... znow czuje sie jak wyrzutek spoleczenstwa. Dziecinstwo mialam bardzo trudne stad nerwica i chyba kilkanascie fobii. Jestem na takim etapie ze sobie z tym radze jednak pewne mysli wracaja., wiem co nie jedna osoba przezywa... Z czasem sie przekonasz wiec... I uwierz mi chcac sobie pomoc pomożesz ..

Gość przynajmniej w niewielkim
stopniu,ma to gdzieś połowa ludzi na świecie

Gość soczkowa1
zalezy do kogo trafisz.. Ja z psychologami robilam co chcialam... Pierwszy psychitra kazal mi wrocic do domu z melisa:) Dopiero drugi mi pomogl... poszukaj dobrego specjalisty... spisz sobie na kartce albo ułoż wszystko co masz mu o sobie powiedziec albo co masz do powiedzenia - sama wiem jak sie czlowiek denerwuje w naszej sytuacji i nie powie do konca. Caly sens w tym by znalezc odpowiedniego lekarza

Gość gieniatoja
chyba masz rację,ale trochę ciężko się otworzyć przed kims i mówić o takich osobistych rzeczach