Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kunka ;*

Ile mieliście partnerów z którymi uprawialiscie seks? i ile macie lat?

Polecane posty

Gość manusia 30
dobra żonka ja też tylko z mężem a wcześniej nic . I tak być powinno. Nie rozumiem czym się chwalić ,mężczyżni i tak szukają partnerki z małym "przebiegiem" - jeżeli szukają czegos na poważnie. Takich łatwych jest na pęczki i nie rozumiem czym wy się chwalicie

Gość jakjak
Dlaczego odnioslas wrazenie, ze ktos tu sie chwali? To po prostu czysta statystyka. A poza tym jesli sie juz nie jest dziewica, to co to za roznica czy bylo ich dwoch czy dwudziestu? nie mam wbudowanego w cipke "parkometru" :D

Gość etniczny przekrój
a teraz pytanie za pięć punktów i kredki świecowe kto z tych którzy mieli jednego partnera chce sobie poprawić licznik??? pytanie za darmo jak sie czujecie gdy jedynym partnerem jest mąż,żona macie ochotę spróbować z kimś jeszcze? czujecie się niedowartościowani? może nie przeszkadza wam to?

Gość etniczny przekrój
i jeszcze jedno darmowe pytanie czy czujecie się gorsi,mniej atrakcyjni w małżeństwie z tego powodu,że druga strona miała więcej partnerów a wy tylko ją/jego? chyba temat powinienem założyć:):)

Gość Panienka Róża
1-2..., bo kobiet się o wiek nie pyta, więc jednostek nie napisze

Gość Panienka Róża
A kim ja jestem, że będę uprawiała seks z forumową dziwką? Bardzo bym chciała pozostać przy jedynce i go odnaleźć

Gość omkhsnzm
26l - 3, ostatnim jest mój mąż i nie żałuję :) z dwoma pierwszymi rozkoszy nie przeżyłam, ale chociaż mam porównanie :D

Gość 31 lat
7 mężczyzn :)

Gość wheidfhw
0, 23 lata :) pozdro

Gość logarytm
50 lat / 14

Gość hahahahahasssssssssss
:D 1 partner w wieku 26 lat ? Porazka :D

Gość Mała czarna kawka 22
22 lata 2óch i szkoda że nie jeden. Nie rozumiem czym sie chwalic. Wolałabym mieć jednego..ale tsak sie potoczyło życie że ten drugi jest moim mężem. Z poprzednim byłam 2 lata-jeszcze w LO. Uważam że nie powinno się ze swojego ciała robić worka na sperme. Ale to moje zdanie.

Gość statystyka kurestwa
a ile macie chorób wenerycznych tępe ruchadła? Szambo w pizdach i w papie

Gość statystyka kurestwa
-Chce smoka.. -Co się mówi? -Przepraszam -Mówi się błagam o przebaczenie -Błagam Cię o przebaczenie... -Dlatego nie lubię szmat... Jesteście gotowe zrobić wszystko -Nie jestem szmatą... -Nie? -Nie... -A wiesz, czym się różni szmata od kobiety? Tym, że kobieta się szanuje... pakto pozdrawia

Gość Po//
Mała czarna kawka 22 Za kilka latek będziesz miała kochanka, potem następnych. Już współczuje Twojemu mężowi.

Gość Monika_zarosnieta
To ze ktos mial jednego czy dwoch partnerow sexualnych nie znaczy zaraz ze nie lubi sexu, zazwyczaj jest tak Że np. z jednym stalym partnerem ma sie wiecej sexu niz trzydziestoma.

Gość On 23 lata
Zadnej nie miałem :( Jestem chorobliwie niesmiały

Gość asassasa4555
Hahahah, ale wy tutaj sie bulwersujecie :D teksty worek na sperme itp :D hahahah, to tylko seks. a To ze ktos mial wiecej partnerow nie znacyz ze jest ruchadlem :D faceci tez powinni sie szanowac, bo ja nie chcialabym miec faceta ktorego kutas byl w kazdej chetnej dupie :D wez potem rob lodzika takiemu i miej ta swiadomosc w ilu on dupach byl fuj.. :D

Gość Do assasasa
Swietne stwierdzenie- popieram

asasasas przeczysz sobie najpierw piszesz ze jak ma wielu partnerow to nie jest ruchadlem z czego wynika,ze to nie wazne dla Ciebie,bo to tylko seks,po czym dodajesz,ze nie chcialabys takiego co w wielu maczal. I dlaczego oceniacie ludzi przez pryzmat seksu?

Gość do ona na obcasach
strasznie duzo

Fajnie że wiecie lepiej ilu będę miała kochanków i kiedy :) Do waszej informacji moje zdanie jest takie że kobieta która sie szanuje nie śpi z kim popadnie , seks jest wyrazem miłości a nie sportem i tyle. A jak ktoś ma więcej partnerów niż przerzutek w rowerze to naprawdę niezły przebieg :) Podkreślam moje zdanie jest takie-wy sobie możecie mieć inne. I bardzo dobrze mi z moim mężem w łóżku i z jakością i częstotliwością :) więc nie zamierzam szukać wrażen. Gdyby coś mi się nie podobało to bym mu o tym powiedziała i rozmawiała a nie szukała kochanków-gdyby dorośli ludzie tak robili może mniej by było rozwodów... Ale co ja wam mędrcom będę mówiła-i tak wiecie lepiej.

Mój mąż miał 3 kobiety przedemną ale jest 5 lat starszy. Nie powiem że mi to nie przeszkadzało Bo troche przeszkadzało. Ale widac skoro wzieliśmy ślub to sie dogadaliśmy :) Powodzenia w waszych "związkach" Dbajcie o siebie i o innych (bo jak pomyśle o hiv i innych rzezaczkach grzybach itp.to niedobrze sie robi:)