Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtfhjtryiutiku

Czy są tutaj osoby które zakupiły wykształcenie średnie ???

Polecane posty

Gość gtfhjtryiutiku

Pracuję jak wół ale dla podniesienia kwalifikacji potrzebne mi jest wykształcenie średnie z maturą.Robię obecnie zaocznie szkołę wieczorową ale już trzeci raz powinęła mi się noga na egzaminie z matematyki i wyszedłem już z siebie.Jestem kompletnym tępakiem jeśli chodzi o to czego oni wymagają z matematyki.Wszystkie inne przedmioty mam zaliczone na oceny dobre i bardzo dobre prócz fizyki którą zaliczyłem na ocenę dostateczną.Mam już tego dość, chciałbym kupić średnie , może być bez matury nawet ale nie wiem czy takie coś jest możliwe, ile to kosztuje i jak to załatwiać ?

Gość gtfhjtryiutiku
podbijam

Gość mi pasuje eeeee
yyy, trzeba szukac szemranych ogloszen po forach, tak wprost to ci chyba nikt nie napisze.

Gość assa tadarassa assa
tiaaaa, ja kupiłem na targu w Będziniu :)

Gość 0v0f1g11ggfg
mozliwe jest, wszystko jest mozliwe nawet falszywy dowod osobisty, paszport czy co tam chcesz- zalezy oczywiscie za ile i gdzie ale takich info nikt na forum nie napisze, jesli ktos ci da oferte to na 99% sciema albo jakis debil, znałam jedną osobe która kupiła sobie dyplom UW i calą mase innych papierków o niby skonczonych kursach, stazach, wszystko prawdziwe ...tylko co z tego jak ta osoba popracowała rok a potem wyszło na jaw to ze nic nie umie, nic nie wie :O

Gość gtfhjtryiutiku
Mi trzeba tylko ŚREDNIE a to w dzisiejszych czasach jest i tak gówno warty papierek.Ja naprawdę jestem tępakiem z dziedziny matematyki i tylko ten cholerny przedmiot mnie blokuje żeby skończyć średnią szkołę z naprawdę dobrymi ocenami :(

Gość gtfhjtryiutiku
Już chodziłem na korepetycje i nic :( Ja kompletnie nie czaję matmy, totalnie jej nie pojmuję.Owszem jakieś tam działania na ułamkach, procenty czyli te podstawowe rzeczy to umiem ale oni na egzaminach wymagają surrealnej wiedzy z różnych dziedzin matematyki które w życiu by mi się nigdy nie przydały i nie przydadzą w przyszłości.

Gość wheidfhw
hahaha no fakt nie ma że nie załapiesz widać słabi korepetytorzy albo słabo się przykładasz. radzę Ci to załatwić uczciwie. konsekwencje takiego oszustwa mogą Cię przerosnąć.

Gość gtfhjtryiutiku
nawet podstawówkę ukończyłem korespondencyjnie

Gość tak zakupiłem wykształcenie
na centralnym w W-wie :D

Gość gość
tez bym sobie kupila jak cos bedziecie miali namiary to dajci jakos namiar oczywiscie nie wprost podala bym meila ale nie wiadomo kto tu zaglada :)