Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomusWawel90

do atrakcyjnych dziewczyn..pomózcie.

Polecane posty

Gość tomusWawel90

Co mam myslec o pannie która może miec każdego a jest sama ? Mamy w pracy nową dziewczynę..każdy jest nią oczarowany..faceci niemal na uszach nie staną..aby poszła chociażby do kina.. a ona jest taka.....OBOJĘTNA. Po mimo tego że flirt ma opanowany nie da się zdobyc.ma 22 lata. Przeciez kazdy potrzebuje kogos kogo mozna kochac,,ufac mu,..a ona ma w dupie facetów.

Gość bfdsdsada
kobiety lubia niedostepnych facetow, a nie takich ktorzy im sie narzucaja ja zawsze gram niedostepnego i to kobiety, nawet te atrakcyjne za mna sie uganiaja, bo sie wyrozniam z tlumu, wszyscy za nimi uganiaja, a ja je olewam i mam mega wziecie

Gość tomusWawel90
tez tak pomyslałem,,tylko co ona mysli ze zycie to bajka i przyjedzie rycerz na białym koniu?

Gość tomusWawel90
ale przecież cos nie tak jak panna w wieku 22 lat nie ma faceta.,rozumiem gdyby była jakas brzydka,,ale to ideał.

Gość bfdsdsada
nic dziwnego ze nie ma, skoro wszyscy do niej naskakuja, ona chce faceta ktory sie bedzei wyroznial dajcie mi ja, a za pare dni juz bedzie zajeta

Gość jhfbgdsjbfvur
Może woli lizać cipy.

Gość ghrrrhhrr
ona ma dopiero 22lata i wcale nie musi pragnąć związku. Poza tym może być sama z wielu powodów. Między innymi dlatego, że faceci, którzy ją podrywają to zwyczajne patałachy a ona oczekuje czegoś więcej. W końcu partnera dobieramy względem siebie. Skoro ona jest taka och i ach to oczywiste, że partner również taki musi być

Gość tomusWawel90
nic dziwnego ze nie ma, skoro wszyscy do niej naskakuja, ona chce faceta ktory sie bedzei wyroznial dajcie mi ja, a za pare dni juz bedzie zajeta pewny siebie jestes.. kolego. . ja znam wynik tej gry:) nawet jesli się z toba spotka to za kilka dni cie oleje. szkoda ze nie mogę wejsc do jej głowy.panna naprawde super sztuka.

Gość ghrrrhhrr
Poza tym nie dziwię się jej, że jest obojętna na te wszystkie zaloty. W końcu jest do tego przyzwyczajona i dla niej to nic wielkiego, że latają za nią tabuny

Gość łahahahah..565
ma was w dupie tak jak napisałes...moze dziewica jeszcze ,,skoro taka obojetna.

Gość tomusWawel90
pierwszego lepszego?? czemu odrazu pierwszego lepszego..?przeciez człowieka trzeba poznac aby takie rzeczy wiedziec. a ona nawet nie chce.faktycznie moża les..haha

Gość ghrrrhhrr
tak, tak najlepiej jest tłumaczyć sobie, że ona jest less niż przyjąć do świadomości swoje braki :D

Gość bfdsdsada
jak sie spotka ze mna, to juz bedzie pozamiatane nie umiecie podrywac ladnych kobiet, stad te olewanie z jej storny

Gość ,m.nm,nm
Co mam myslec o pannie która może miec każdego a jest sama ? pewnie lubi luźne związki i seks układy nie chce się wiązać tylko ruchać się bez zobowiązań.

Gość tomusWawel90
pewnie lubi luźne związki i seks układy nie chce się wiązać tylko ruchać się bez zobowiązań w takim układzie wyruchałoby ją pół firmy:) anie zrobili tego bo nawet nie moją takiej okazji...tzw.ona im nie daje takiej okazji,

Gość ,m.nm,nm
a skąd wiesz czy ją nie wyruchali o takich rzeczach się głośno nie mówi bo i tak to wiadomo takie kobiety są same bo chcą tego bo inaczej znalazłaby kogoś.

Gość nsjpwhah
hah koles śmieszny jesteś - ona widocznie nie chce jeszcze związku, ma inne cele, moze jeszcze studiuje itp. jest piękna i wie że może miec każdego więc pewnei ty i twoi koledzy jej się nie podobacie i już - a moze jest w kimś mocno zakochana i was dlatego olewa - jest full powodów do poważnego związku ma jeszcze dużo czasu

Gość Arakcyjna kobieta sama-
to znacz, że związki Jej nie interesują woli seks bez zobowiązań pewnie ma FF

Gość lulka234
skoro nawet niechce sie z nimi spotykac to raczej sex odpada.. myslicie ze nie mozna byc samej a jednoczesnie sie szanowac?? prostaki,

Gość mam podobnieeeee
W pracy faceci prześcigają się żeby mnie "wyrwać", a mnie tak naprawdę żaden z nich nie interesuje mimo ze ich bardzo lubię... Moj obiekt westchnień ma niestety żonę, wiec jest nie dla mnie... Czekam na kogoś kto zrobi na mnie wrażenie, w pracy nikogo takiego nie ma

Gość Atrakcyjna - sama
psychiczna?