Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem przestac

Jak o czymś zapomniec???

Polecane posty

Gość nie umiem przestac

Nie chcę podawac szczegółów, po prostu chce o czymś zapomniec. Jak to zrobic skoro na niczym nie mogę się skupic. Proszę o rade. E to wszystko popierd...

trzeba te sprawe definitywnie zamknac wszystko co niedopowiedziane itp rozwiazac wtedy bedziesz miec spokojna glowe

Gość nie umiem przestac
dobra rada...tylko nie da sie tego tak prosto zrobic.

Gość nie umiem przestac
problem jest pokręcony i nie da sie go tak od razu zakonczyc, musze ciagle czekac. Mam juz tego dośc.

dlaczego czekac? nie zalezy to od ciebie? jest to zwiazane z jakas/jakimis osoba/osobami? spotkanie lub telefon lub internet i jazda. jesli sie chce sprzatnac sprawe ze swiata to trzeba troche ''nadstawic kark''

Gość nie umiem przestac
tak problem dotyczy osoby, ale nie wiem kiedy nadarzy sie okazja do rozmowy. Z resztą nie wiem, czy wogole powinnam poruszac tą sprawe. To wszystko jest idiotyczne.

Gość kurde ile tu podszywow :D
napisz o co chodzi, zaciekawilo mnie to

Gość nie umiem przestac
nie chcę dokładnie opisywac problemu, z resztą juz tu kiedyś umieścilam topic podając szczegóły. Po prostu chcialabym poznac prawde i przedstawic wlasne zdanie. Wyjaśnic wszystko i wiedziec na czym stoje, "w tą albo w tamtą" - tylko tego i aż tego pragnę. A problem jest delikatny, boję się kompromitacji.