Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paaranooiczkaa

dlaczego spóźnia mi się okres?

Polecane posty

Gość paaranooiczkaa

mam pewien problem. nie uprawiałam jeszcze seksu, ale myślę już o najgorszym. tak, w moim wieku najgorszym. ale od początku. uprawiam z moim chłopakiem petting. podczas ostatniego dnia mojej poprzedniej miesiączki uprawialiśmy tzw stosunek między udami, miałam wtedy w sobie tampon. kilka dni później, chyba w dni płodne uprawialiśmy petting. wiem, ze niemożliwa jest ciąża z palca, ale ja już wariuje - tak jak w nicku. dodam jeszcze że w tym miesiącu byłam nad morzem. no i spóźnia mi się okres! kilka dni temu odczuwałam coś jakby mdłości, ale tylko przez 2 dni i nie ciągle, potem to ustało - być może coś z żołądkiem. powinnam dostać miesiączkę w poniedziałek, a jeszcze jej nie ma, nawet nie boli mnie brzuch. boli jedynie tak jak zawsze podczas miesiączki i przed - podczas większego wysiłku ale tylko przez chwilę. wiem, to tylko 2 dni, ale przeważnie mam reguralnie, może z raz czy 2 miałam w ciągu ok. 8 miesięcy takie odchylenia, z czego najdłuższy cykl trwał 32 dni. dlaczego takie opóźnienie? ciąża jest niemożliwa (chyba) ale ja już myślę wiadomo jak, mam takie tendencje do wyolbrzymiania i matrwienia się na zapas. jakie są wasze opinie na ten temat? liczę na Waszą pomoc

Gość 26 lat
nie martw sie, w ciazy nie jestes. spoznienie miesiaczki ma wiele przyczyn..stres, infekcje, no i zmiana klimatu (mowilas ze byłas nad morzem-duze prawdopodobienstwo ze to dlatego). Jesli przez najblizszy tydzien okresu nie dostaniesz to do lekarza na badanie i luteine na wywolanie okresu. spij spokojnie, wybierz sie z facetem na spacer, zakupy i nie mysl o tym, a okres przyjdzie jak do tej pory :)