Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sądzicie o takich kobietach

Co Wy faceci sądzicie o takich kobietach? - kobiety też mogą się wypowiadać

Polecane posty

Gość kończe z flirtami
Fizycznie nie zdradziłam, nikt nie dotykał i nie używał mojego ciała, pocałunki to takie były jak z siostrą czy bratem. Nikomu nic nie obiecywałam. To była tylko miła zabawa i zawsze wcześniej moich adoratorów informowałam na co mogą liczyć a na co nie. Dodam tylko, że zadnych prezentów nie przyjmowałam od nich.

Gość piszesz o sobie?
Dla mnie zdrada i to bezczelna bo niby nic sie nie zrobilo.... fuck :O Jak widac dla niektorych zdrada jest wtedy jak on jej wsadzi ,lub ona pozwoli mu wsadzic. Chore.

piszesz o sobie? - ale oni akurat nie mieli takich sytuacji o jakich piszesz. Wiem, że Ci faceci byli w niej zakochani, a skąd o tym wiem to za dużo by tłumaczyć. zresztą, ja tutaj nie prosiłam o to, aby dokładnie roztrząsać czy ją kochali czy nie. Ja Wam podaję gotowe informacje na tacy, a Wy macie mi tylko powiedzieć co o takich kobietach sądzicie, a nie zarzucać mi kłamstwo czy coś innego. Sama bym takiej historii nie wymyśliła.

piszesz o sobie - widoczne dla niej zdradą jest tylko seks. Każdy człowiek ma inne pojęcie zdrady.

Gość po co ci
piszesz o sobie,dokładnie zgadzam się z tobą,niby nic ,w białych rękawiczkach a wiadomo o co chodzi:/

koncze z flirtami - a czemu to robiłaś? w sensie dlaczego mając męza spotykałaś się z innymi?

Gość piszesz o sobie?
kończe z flirtami a Twoj maz wiedzial o tych braterskich pocalunakach? spacerkach? rozmowkach? Obawiam sie ze nie. A to ze go oszukiwalas to nie zdrada? Facet zapewne niczego nieswiadomy byl , bo by Ci wybil ze lba te spotkania i nie byloby tlumaczenia ze nikt Cie nie uzywal. Jak mozna wpuscic kogos obcego to swiata stworzonego z inna osoba? Falsz , obluda , brak szacunku. To jest najgorsza zrdada.

Gość kończe z flirtami
Właśnie o to chodzi, żeby umieć w białych rękawiczkach....

Gość piszesz o sobie?
zdrada*;)

Gość kończe z flirtami
Mąż nie wiedział- to są spotkania zawodowe, biznesowe itp.

Gość piszesz o sobie?
wlasnie o to chodzi by gacie nosic z honorem i byc lojalnym wobec osoby z ktora siedzi sie przy wspolnym stole... No chyba tak stara jestes jak ja ,ale glupia oj glupia :P

Gość kończe z flirtami
Dlaczego głupia? jeśli faceci na poziomie mnie adorują i robię im przyjemność spacerkiem, to dlaczego mam być zakonnicą? Wiem jakie są granice i ich nie przekraczam.

Gość piszesz o sobie?
no nie przekraczasz zdecydowanie jestes w porzadku , szkoda tylko ze wlascwie tyko wobec siebie i sobie podobnym. powodzenia w obsciskiwaniu sie po parkach w tajemnicy przed mezem . Mnie nic do tego .

Gość kończe z flirtami
Wobec Ciebie nie muszę być porządna, ale wiem co robię i nie jestem jakąś tam puszczalską itp. A okazji do seksu było mnóstwo, więc i tak samą siebie podziwiam, że nie uległam mimo wszystko.

Gość piszesz o sobie?
Twarda sztuka z Ciebie hehe

Gość kończe z flirtami
Wiem o tym, chociaż nikt mi Nobla nie przyzna.

Gość Supremus Dux
Strata czasu.

Gość kończe z flirtami
Być może, ale satysfakcja murowana.

Gość piszesz o sobie?
Ciekawe dla kogo ta satysfakcja ? Masz az tak kiepskie mniemanie o sobie ze musisz sie dowartosciowac w tak glupi sposob?

Gość kończe z flirtami
Dlaczego tak uważasz, że ja się dowartościowuję? Może robię coś dobrego i dowartościowuje tych samotnych i opuszczonych chłopaków, którzy sensu życia nie widzą?

Gość piszesz o sobie?
Tcy atrakcyjni a tacy samotni i tacy biedni? Juz widze te ich atrakcyjnosc skoro tylko starszawa mezatka moze ich dowartosciowac ,siebie zreszta tez. Cos sie miotasz wych opowiesciach.

Gość kończe z flirtami
Są powiedzmy po jakichś tam przejściach lub mają jędzowate żonki, co nie ujmuje im atrakcyjności i kultury.

Gość kończe z flirtami
Mężatką jestem 10 lat, więc nie starszawą...

Gość piszesz o sobie?
Dobranoc. Rob tak dalej a Twoj maz moze znajdzie kobiete ktora z nim bedzie chodzic na spacery a nie z biznesowymi kolesiami i bedzie go kochac .... kolorowych

Gość kończe z flirtami
Piszesz o sobie? - widzę, że tylko my prowadzimy dyskusję na ten temat. Miłej nocy Ci życzę.

Gość kończe z flirtami
Mąż tez ma koleżanki, z którymi jeździ na rowery i wyjeżdża w góry.

Gość Nikki89195
Mogę prosić o pomoc? Nie wiem już co robić.. Mam nadzieję że pomożecie..:) A więc sprawa wygląda następująco: Kiedyś miałam faceta, było świetnie .. Bajka wręcz. Ale okazało się że byłam "jedną z wielu" . Ogólny cios , bo kochałam go bardzoo..:) Teraz wrócił, chciał szansy..dałam mu ją. I co? Pierwsza kłótnia. A on uważa że przesadziłam, bo nie mam w pełni do niego zaufania .. i co ? Nie odzywa się..Nie odpisuje...Ja sama nie wiem co o tym myśleć. Po pierwszej porażce nie mam do końca do niego zaufania..to chyba normalne? Dla niego nie..Jedyne co się nie zmieniło, to to że mimo upływu czasu ja go kocham..Kocham najbardziej na świecie. Najbardziej boli teraz ta jego obojętność.. Jak myślicie co zrobić? POMOCY:( z GÓRY DZIĘKI

koncze z flirtami - a Ty kochasz swojego męża?

Gość kończe z flirtami
Bardzo kocham swojego męża i żadnego innego mężczyzny nie kocham.

a tamci, z którymi się spotykalaś Cię kochali? I dlaczego się z nimi spotykałaś?