Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuiuiouioiu

Jutro widzę się z facetem, który mi się podoba...

Polecane posty

Gość iuiuiouioiu

Zastanawiam się jak się ubrać. Niestety czerwona szminka odpada, bo widzimy siędość wcześnie ;) Elegancka bluzka w kolorze łososiowym, czarne rurki i balerinki będą ok? Założyłabym szpilki bo jestem niska, ale zniszczyłam sobie moje ulubione no i lipa :D

Gość iuiuiouioiu
Up :)

Gość NataliaJ.
Brzmi ładnie. Tylko nie przesadź z makijażem i perfumami. Powodzenia.

Gość el vivadstyjym12
i pamiętaj o czystych majtkach :)

Gość gfdgdfgdfg
lepiej odpicuj te szpilki, efekt bedzie lepszy niż na tych płaskich balerinach

Gość ja już czekam na wiosnę
włóż te szpilki! Nawet uszkodzone! Pierwsze wrażenie się liczy będzie patrzył na całość! Na drugą randkę to już możesz w balerinach iść

Gość NataliaJ.
Szpilki odpadają . A pozatym gdybyś założyła szpilki to jesteś pewna że on też ubrany będzie na elegancko? Jak Ci wyskoczy w bluzie i trampach?

Pod warunkiem że potrafisz w nich chodzić. Nie ma nic gorszego jak kulejąca laska na szpilkach! to już wole na boso!

Gość iuiuiouioiu
Te buty niestety nadają się już chyba tylko do wyrzucenia :O Mam wiele par szpilek, ale niestety tylko w nich mogłam chodzić(a nawet tańczyć) kilka(naście) godzin Zresztą, widzieliśmy się już kilka razy, niestety zawsze byłam na płaskim (dlatego kocham wiosnę i jesień, kiedy mogę zakładać wysokie botki ;) )

NataliaJ. ile ty masz lat?

Gość iuiuiouioiu
Nie, on nie będzie ubrany elegancko. Właśnie taki "problem" miałam z poprzednim facetem. Ja obcasy, eleganckie płaszcze itd, a ten bluza i jeansy, w najlepszym przypadku jakaś nerdowa koszula w kratę. :D

e to jak juz cie zaakceptował taka płaską to idż w czym tam chcesz

Gość iuiuiouioiu
Haha :D Ale kurczę, świetnie czuję się w wysokich butach, tylko tak jak pisałam wcześniej, mam problem z doborem odpowiednich. Swojego czasu nakupowałam sobie mega wysokich platform, które niestety nie były wygodne i źle mi się w nich chodziło. A te jedne jedyne, Aldo, zniszczyłam na ostatnim wypadzie ze znajomymi ;) Ja jestem bardzo niska, a on jest bardzo wysoki. Nawet te 10-13 cm szpilek niewiele mi da, ale zawsze noga dłuższa i tak dalej. Szkoda, że nie jestem wyzsza

Gość hifoqej
ile masz wzrostu?

Gość iuiuiouioiu
158 :O

Gość kjkjkjkjkjkjakjakjs
Wcale nie jesteś taka niska, on ile ma wzrostu? Strój fajny, nawet z balerinkami, ale kup sobie czółenka na niewysokiej koturnie, idealne na takie wyjścia są, a do tego wygodne :)

Gość hifoqej
nie przesadzaj. skoro wie ile masz wzrostu a mimo to chce sie spotkac to jest ok.

Gość iuiuiouioiu
"Wcale nie jesteś taka niska, on ile ma wzrostu?" Dla mnie niskość jest tak do 165 ;) Zabiłabym za 170-175 wzrostu i długie nogi, ale niestety. Moje są proporcjonalne do wzrostu (na szczęście nie za krótkie), ale wiadomo, że jakby postawić mnie przy wysokiej dziewczynie to bardzo przegrywam. On ma niemal 190!

Gość iuiuiouioiu
Możesz polecić jakąś firmę? Noszę obuwie w rozmiarze 36 lub 37 (37 to raczej jakieś sportowe), a z czółenkami itd mam taki problem, że są dobre na długość, ale często za luźne (kupuję jakieś wkładki itd)

Gość hifoqej
Jak dobrze Ci bylo w Aldo to kup kolejna pare, powinno byc ok. Ja tez je lubie, ale niezbyt wysokie. Nie potrafie chodzic w takich co maja wiecej niz 8 cm, a platforma dla mnie to mus

Gość kjkjkjkjkjkjakjakjs
Nie da się tak polecić firmy, bo każdy model buta ma inne kopyto :) Ale ogólnie wszystkie włoskie buty (oryginalnie włoskie) są dość wąskie, włosi robią buty trochę inaczej i na inne stopy, ale też ceny są wysokie. Ja mam 169 cm, i wcale nie takie długie nogi niestety :P A spotykam się z gościem co ma 202 cm wzrostu ostatnio, jak ściągnęłam szpilki to mógł mnie w czubek głowy całować :D Się czułam w sumie jak kurdupel, ale się nie przejmowałam wcale taką różnicą, na płasko też chodziłam :)

Gość iuiuiouioiu
Niestety wzrost to mój olbrzymi kompleks. :(