Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamiluaua

PLUSKWY DOMOWE

Polecane posty

Gość kamiluaua

Mam problem z mama w mieszkaniu mamy pluskwy. Gryzą nas jak nie wiem, nie śpimy od 4 dni. chciałam się dowiedzieć czy mogą one być w : kwiatach, torebkach, pościeli, poszewkach, butach, ubraniach, książkach. Potrzebujemy szybko pomocy, bo nie wiemy co możemy z domu wynieść. P.S. Czy jeśli wypiorę ubrania itp, i weźmiemy gorącym żelazkiem, czy da to radę. ?

Gość vicki321
tez tego probowalam. zalezy jaki jest ich stopien zaawansowania. zelazko parowe na lozko moge troche pomoc. wystawialismy tez lozko na 20stopniowy mroz itd., ciuchy trzeba prac itd. ale generalnie najlepiej kupic bombę na plusky, lub detox. w specjalistycznych sklepach sa. no i walczyc...

Gość uhauha
a skad to sie wzielo u was w domu. wilgoc, czy co

Gość bylomi
jak w 21 wieku mozna miec w domu PLUSKWY??:-( to jest nie do pomyślenia!! Musicie byc jakimiś syfiarzami ze macie pluskwy i taka jest prawda

Gość bylomi
czy to naprawde tak skomplikowane zeby uzyc googlarki i wyszukac dezynfekcji pomieszczeń??????

Gość bylomi
płacisz u nich 240 zł i masz spokuj! jeszcze raz sie powtorze--jak mozna miec w 21 wieku pluskwy w mieszkaniu????

Gość do bylomi
Nie bądź taką mądralą. Jeśli coś wydaje ci się, nie znaczy że tak jest. Ja do niedawna nie miałam pojęcia o istnieniu czegoś takiego jak pluskwa. Wystarczy poczytać fora aby zobaczyć, że jednak sporo osób ma z tymi pasożytami problemy i jak ciężko je zwalczyć. Zastosuj swoją radę i wygoglaj sobie temat.

Gość gość
ja polecam dddrobak szybko i skutecznie

Są firmy zajmujące się dezynsekcją, zadzwoń i załatwią sprawę, sama raczej nie zdziałasz cudów.

Gość gość
Mi akurat oni pomogli w Warszawie - www.prusator.pl . Ja dostałam polecenie od znajomej bo od niej załapałam pluskwy i faktycznie dają radę z nimi.

Gość gość
Jedynym skutecznym sposobem na pozbycie się wszelkiego robactwa z domu jest zawołanie profesjonalnej firmy ddd. Żadne specyfiki i inne powszechne sposoby nie pomogą pozbyć się robaków na stałe. Ja korzystałam z usług firmy www.gwaraddd.pl z Czeladzi. Dopiero przeprowadzona przez nich dezynsekcja zlikwidowała wszystkie insekty w domu

Gość gość
Jeśli czujecie już od dawna swędzenie to pluskwy są z wami już też od pewnego czasu. Mogą być w łóżku, w szafie z ubraniami, w komodzie, za listwami przy podłodze. Mogą być wszędzie, a dopóki nie zamówicie porządnej ekipy, która je wykurzy to będziecie się tym martwić do końca życia, albo dopóki nie wyprowadzicie się z mieszkania;) Polecam zajrzeć na tę stronę i trochę poczytać: http://ddduslugi.pl/zwalczanie-pluskwy.html

Gość gość
Kiedyś kupiłam łóżko z Ikei pełne tych pluskiew ;/ Zwrócić się nie dało, bo chłopak zgubił paragon, więc zamówiliśmy właśnie tę ekipę, i wytępili je, ale nadal brzydzę się tego łóżka ;)